Netflix har latt seg inspirere av rettssaken mot Johnny Depp med Amber Heard

0
65
Johnny Depp og Amber-Heard

Jeg skal inrømme det føles litt merkelig å sitte å heie på noen mens en rettsak pågår. – Men ærekrenkelsessaken mot Johnny Depp av ekskone Amber Heard var et fantastisk teater.

Netflix har annonsert en serie inspirert av hendelsene i rettssaken mot de tidligere ektefellene.


Depp vs. Heard får premiere på Netflix 16. august. Produksjonen utforsker den Hollywood-knusende rettssaken mot Johnny Depp med Amber Heard og dens konsekvenser på nettet, og presenterer begge siders vitnesbyrd i én dokumentar for første gang.

Les: På verdens største bensinstasjon kan 120 biler tanke samtidig

Johnny Depp-ærekrenkelsessaken av Amber Heard har blitt hyllet som tiårets rettssak. Millioner så rettssaken direkte, millioner av journalister og eksperter skrev om den i media.

Publikum ble involvert og ga uttrykk for sine meninger og støtte som aldri før. Rettssaken vakte enda mer interesse fordi for hver påfølgende dag av høringen ga eks-ektefellene flere og flere sjokkerende detaljer om den andre siden.

Dokumentaren «Depp vs. Heard» ønsker å utforske fenomenet med denne prosessen og forstå hvorfor den har blitt en sosialt viktig begivenhet og presentere dens konsekvenser for samfunnet. Depp vs. Heard undersøker den beryktede injuriesaken og stiller spørsmål ved sannhetens natur og rollen den spiller i vårt moderne samfunn.

Les på Popidol: The Witcher er satt på vent på ubestemt tid: Sesong 3 kan være finalen

tabola

No posts to display