Ole Gunnar Solskjær vil være sikker han ikke blir bedt om å lede en «barnehage»

0
1790
Ole Gunnar Solskjær

Erfaringene som Ole Gunnar Solskjær gjorde seg i Manchester United har gjort han forsiktig med sitt neste valg. – Det er over to år siden han måtte forlate Old Trafford og selv om det har vært tilbud fra flere klubber og kontinenter siden den gang har det ikke vært riktig.

Noen mener at han venter på en retur til Manchester United, en mulighet som faktisk har blitt større etter milliardær og livslang United fan Sir Jim Ratcliffe har kjøpet 25% av klubben med intensjon om å kjøpe resten. Storbrittannias rikeste ønsker å løfte Manchester United til gamle høyder og er på jakt etter personer som representerer klubbens dna.

Les på Sporten: Velkommen Sir Jim Ratcliffe

Ole Gunnar Solskjær er klar som et egg for å lede en klubb igjen og nå har det kommet opp et tilbud som er til seriøs vurdering. Han vil sikre seg han ikke går inn i et fullstendig kaos og blir akkurat som for Manchester United blir satt til å lede en barnehage.

Denne uken kom meldingene fra Tyrkia om at Ole Gunnar Solskjær hadde fått servert mangerjobb. Besiktas har hatt noen kaotiske måneder. Tapet mot Bodø/Glimt på hjemmebane, hektet av tittelkampen i Süper Lig etter 16 kamper, sparket treneren og ekskludert tidligere Man United-spiller Eric Bailly og fire andre spillere fra troppen for manglende prestasjoner. Så når kaoset råder, hvem ringer du? Ole «Sunny» Solskjær, selvfølgelig.

Det tyrkiske mediet NTVSport melder nå Solskjær har bekreftet at han har fått tilbud fra Besiktas og at han ikke har avslått tilbudet.

LES: Sander Berge og Burnley flyr inn til julefeiring!

-Først og fremst vil jeg vite hva som kreves av meg. Blir det presentert et prosjekt for meg eller søker de en på kort sikt. Jeg treffer min beslutning ut fra prosjektet. Jeg takker Besiktas for deres imponerende tilbud. Jeg har ikke tatt beslutningen ennå, sier Solskjær ifølge NTVSpor.

Besiktas, eller ikke. Det som er sikkert, er at Solskjær er moden for å returnere til fotballsirkuset. Vi teller ned dagene til vi har Ole Gunnar Solskjær tilbake i manesjen.

Les på Radiosporten: West Ham ydmyker Manchester United: Fansen krever Ten Hags avgang

tabola

No posts to display