Fotballikonet Sergio Ramos skifter beite

0
573
Sergio Ramos uten mikrofon og hatt. (foto: ramos, twitter)

Sergio Ramos. Oksen Ramos. Spør Liverpool-supportere hva de mener om den tidligere Real Madrid-spilleren, som sendte den største Liverpool-stjerna, Mo Salah, i bakken med en MMA-takling og ut av Champions League-finalen i 2018. Det spanske fotballikonet er en spiller Real-supporterne elsket og motstanderne fryktet. Ramos er fortsatt fullt aktiv som Sevilla-spiller, men nå har 37-åringen bestemt seg for å vrikke på hoftene og gå venninnen Shakira i næringen.

Ramos delte i november ut prisen til Shakira for årets sang i Latin Grammy Awards. Denne uken kom Sergio Ramos med egen sang på markedet. Fotballegenden har tydeligvis fått smaken på å stå foran mikrofon og kamera og gjøre noe annet enn å bryte ned motstandernes angrepsspillere.

LES: Ole Gunnar Solskjær vil være sikker han ikke blir bedt om å lede en «barnehage»

«No med contradigas» er tittelen, Sergio Ramos og Los Yakis tar oss syngende med på en reise i Sevillas gater.

Litt uklart hva en av historiens beste midtstoppere bidrar med vokalt, men Ramos tar seg uansett godt ut, med og uten dress, slips og hatt.

SPORTEN: Skottland frister tre Premier League-spillere til å droppe det engelske landslaget

OPPDATERT ADVARSEL: Vi hørte på sangen litt for ofte, nå har Ramos og andalusiske toner festet seg mens vi gjør vårt beste for å nyte noen siste dager med julemusikk.

tabola

No posts to display