onsdag, oktober 21, 2020

Ole Gunnar Solskjær nekter å snakke med TV 2

Må lese

Ole Gunnar Solskjær nekter å snakke med TV 2

Det er ikke strømmen av opplagtheter som plager den norske manageren for Manchester United Ole Gunnar Solskjær...

Barn sier foreldre har lagt ut bilder av dem uten å spørre

Mens nesten åtte av ti foreldre sier at de spurte barna om lov før de la ut...

Mercedes-Benz slutter helt med manuelle gir

Det er mange som synes det er slitsomt å gire, noe som gjør at færre og færre...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det er ikke strømmen av opplagtheter som plager den norske manageren for Manchester United Ole Gunnar Solskjær selv om det er irriterende nok. – Det er en vesentlig mer alvorlig sak enn intetsigende pjatt som er årsaken til at Solskjær nekter å snakke med TV 2 før han får en unnskyldning.

TV2 prøvde å godt de kunne å linke Solskjær til Babacar Sarr saken som har versert en stund. Sarr spilte for Molde også når han ledet klubben, Sarr har flere voldtektsanklager rettet mot han og Molde valgte lenge å ikke reagere på indisier.

Les: Verdens 10 råeste tenåringer i Champions League 2020/21

«Solskjær ønsker en oppriktig unnskyldning, men vi har ikke sett at det er grunnlag for å kunne gi en», sier Vegard Jansen Hagen, sportssjef i TV2, til Dagbladet.

Ole Gunnar Solskjær ønsker ikke å snakke med den norske TV-kanalen TV2, melder Dagbladet. Ifølge avisen skal bakgrunnen være et TV-innslag som ble vist 11. mars i år.

«Det stemmer at Ole Gunnar Solskjær ikke vil møte i intervjuer med TV2-journalister. Dette har vært en situasjon siden mars, og det har ikke vært noen tegn til forsoning det siste halve året»

I segmentet intervjuet TV2 Kamilla Visnes en kvinne som var en del av voldtektssak mot Babacar Sarr. – Han ble frifunnet i Tingretten, men ble senere dømt til å betale erstatning.

I intervjuet skal Visnes ha sagt at hun er skuffet over at Solskjær på lik linje med retten valgte å tro på Sarr under rettssaken.

Ifølge Dagbladet er det kritikken rettet mot Solskjær og Molde i intervjuet, som United-treneren reagerte på. Han skal også ha vært opprørt over at TV2 publiserte en artikkel på engelsk i saken på sine nettsider.

Dette er noe TV2 ikke pleier å gjøre, men ble trolig gjort for å skade Ole Gunnar Solskjær i det som nå er hans hjem, England.

«Solskjær ønsker en oppriktig unnskyldning, men vi har ikke sett at det er grunnlag for å kunne gi en», sier Jansen Hagen til Dagbladet som mener at de har prøvd å ha en konstruktiv dialog med treneren.

Her er Ole Gunnar Solskjær etter Manchester United vant 1 – 2 over Paris Saint-Germain i gruppespillet i Champions Laegue.

Les på Sporten: Selvsagt går det dårlig når du sparker Ståle Solbakken

- Advertisement -

Siste nytt

Ole Gunnar Solskjær nekter å snakke med TV 2

Det er ikke strømmen av opplagtheter som plager den norske manageren for Manchester United Ole Gunnar Solskjær...

Barn sier foreldre har lagt ut bilder av dem uten å spørre

Mens nesten åtte av ti foreldre sier at de spurte barna om lov før de la ut bilder eller video av dem...

Mercedes-Benz slutter helt med manuelle gir

Det er mange som synes det er slitsomt å gire, noe som gjør at færre og færre velger ny bil med manuell...

Verdens 10 råeste tenåringer i Champions League 2020/21

Erling Haaland og Jadon Sancho var der forrige sesong. I år har Dortmund-spillerne gått inn i de voksnes rekker (i fotballens verden...

Drømmereise: Japan med lyntog

Japan har utrolig mye forskjellig å by på. Her får du alt fra det helt tradisjonelle til det hypermoderne. Opplev landet med...

More Articles Like This