tirsdag, desember 7, 2021

Blodig ungdomsdrama på Viaplay

Må lese

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter...

Serien er blant det blodigste og groveste som strømmetjenesten har produsert. Perfekt til Halloween!

Viaplays nye originalserie Cryptid er et neglbitende skrekkdrama på ti episoder hvor vi følger en gruppe videregåendeelever takle temaer som kjærlighet, sex, forhold – og overnaturlige hendelser.

Handlingen starter på en øde og vanligvis begivenhetsløs svensk landsbygd, men roen blir brått brutt når en elev ved den lokale videregående skolen dør på en uforklarlig og bisarr måte, midt i skolekorridoren.

Ingen vet hvorfor, og det viser seg snart å være begynnelsen på noe enda verre. En ond kraft som spiser ungdommers mareritt og frykt er blitt vekket til live og truer skolebarna. Angsten sprer seg blant innbyggerne – hva er det som foregår?

– Jeg har akkurat sett første episode og er sjukt taggad på fortsettelsen. Vi har våget å tøye grensene og skape noe helt nytt, forteller hovedrolleinnehaver Julius Fleischanderl.

Cryptid møter vi i tillegg til Fleischanderl flere unge skuespillertalenter som Amanda LindhJacques KarlbergAstrid MorbergDeniece Ignacio NymanBeata Borelius Larsson og Christian Fandango Sundgren.

Satser ungt i nye dramaserier
Den premiereaktuelle serien markerer en økt satsing rettet mot yngre seere for Viaplay. Til neste år vil også den norske ungdomsserien Delete Me med blant annet Thea Sophie Loch Næss, Amalia Holm, Sofia Tjelta og Axel Bøyum ha nordisk premiere på strømmetjenesten.

Trykk på denne linken for å se traileren til Cryptid. Serien består av ti episoder som slippes samtidig fredag 30. oktober. 

- Advertisement -

Siste nytt

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet Europa. Opp igjennom årene har...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter å ha godtatt å ta...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020. – Selv om...

More Articles Like This