Ny serie om tiden før Game of Thrones

0
224
House of the Dragon - FOTO: HBO Nordic

House of the Dragon er basert på George R.R. Martins bok Fire & Blood, og omhandler historien til Targaryen-familien, og finner sted rundt 300 år før hendelsene i Game of Thrones. Serien har startet opptak og forventet premiere er i løpet av 2022 på HBO.

Blant de medvirkende i House of the Dragon:Emma D’Arcy som Princess Rhaenyra Targaryen: Kongens førstefødte barn, av rent valyrisk blod og en dyktig dragerytter. Mange vil fi at Rhaenyra ble født med alt…men hun ble ikke født som en mann.

Les på Popidol: Ed Sheeran er ny trøyesponsor

Matt Smith som Prince Daemon Targaryen: Kong Viserys yngre bror og arving til tronen. Daemon har drageblod i årene og er en uforlignelig kriger og dragerytter. Men det sies, at når en Targaryen blir født, kaster gudene en mynt opp i luften… Steve Toussaint som Lord Corlys Velaryon/The Sea Snake: Velaryon-familien har en valyrisk blodlinje som går like langt tilbake i tid som Targaryen-familien. Som “The Sea Snake» er Lord Corlys den største nautiske eventyrer i Westeros historie, og han har bygget opp en mektig familie rikere Lannister-familien, som eier den største flåten i verden.

Olivia Cooke som Alicent Hightower: Datter av Otto Hightower, også kjent som «The Hand of the King». Alicent er den vakreste kvinne i de syv kongeriker. Hun er oppvokst i The Red Keep, tett på kongen og hans innerste sirkel. Hun besitter både ynde og skarp politisk sans.

Rhys Ifans som Otto Hightower: Otto er også kjent som «The Hand of the King» og tjener både kongen og riket på lojalt og trofast vis. I Ottos øyne er den største trussel mot kongeriket kongens egen bror, Daemon, og det faktum at Daemon er arving til tronen.

Medskaper/Executive Producer: George R.R. Martin
Medskaper/Co-Showrunner/Executive Producer/Manusforfatter: Ryan Condal
Co-Showrunner/Regissør av pilotepisoden og flere episoder fremover/Executive Producer: Miguel Sapochnik
Executive Producer: Vince Gerardis
Executive Producer/Manusforfatter: Sara Hess
Executive Producer: Ron Schmidt
Regissør: Clare Kilner
Regissør: Geeta V. Patel
Regissør/Co-Executive Producer: Greg Yaitanes
Basert på George R.R. Martins bok, Fire & Blood

House of the Dragon har premiere i løpet av 2022 på HBO Nordic
 
 
Kilde: HBO Nordic

Se også: En helt ny type skrekkserie

tabola

No posts to display