fredag, april 16, 2021

En helt ny type skrekkserie

Må lese

Sinnataggen på bedringens vei

Noen idioter forsøkte i forrige uke å sage av ankelen til Sinnataggen i Vigelandsparken i Oslo. -...

En helt ny type skrekkserie

Hva skjer på den gamle fabrikken dypt inne i de svenske skogene? 6. juni har Viaplay-originalen Dystopia premiere,...

Bli bedre kjent med Formel 1 stjernene

I årets sesong er det 10 lag som deltar og de skal konkurrere over 23 runder. -...

Hva skjer på den gamle fabrikken dypt inne i de svenske skogene? 6. juni har Viaplay-originalen Dystopia premiere, en skrekkserie om en gruppe venner som drar til en forlatt fabrikk for å arrangere et postapokalyptisk rollespill. 

Leken vekker noe mørkt til live, men er det innenfor eller utenfor gruppen? I rollene finner vi Madeleine Martin, Johan Hafezi, Lola Zackow, Happy Jankell og Johan Hedenberg. Dystopia består av åtte episoder og har eksklusiv premiere på Nordic Entertainment Groups strømmetjeneste Viaplay.

Les på Popidol: Dave Bautista tøffere enn toget i Zack Snyders ‘Army of the Dead’

Viaplays nye originalserie Dystopia handler om en gruppe unge svensker midt i karrieren som skal arrangere et stort postapokalyptisk rollespill live i Sverige. Likesinnede fra hele Europa er invitert. Felles for deltakerne er at de elsker å presse seg selv mentalt og fysisk. Nå har de funnet en fabrikk langt ute i de svenske skogene som av ukjente årsaker ble forlatt på 1980-tallet, midt under den kalde krigen. Når gjengen ankommer det isolerte stedet, begynner det snart å skje uventede ting, ting som utløser mørke krefter i og utenfor gruppen.

– Dystopia er en helt ny type skrekkserie som ikke er blitt gjort i Sverige før, og det er veldig spennende! Rollelisten er helt fantastisk, og jeg er så glad for at jeg fikk sjansen til å jobbe med disse skuespillerne. Jeg tør ikke en gang å se på skrekkfilmer, og miljøene vi filmet i var sykt skumle, så det hendte at jeg var redd mellom tagningene. Jeg tror de som liker sjangeren virkelig vil like serien, sier Madeleine Martin.

På rollelisten finner vi Madeleine Martin (Breaking Surface, Udødelige), Happy Jankell (Jordskott, Delete Me), Johan Hedenberg (Quick, Cryptid), Johan Hafezi (Jegerne), Maja Rung (Heder), Jonathan Harboe (Sjit Happens), Lola Zackow (Ingen uten skuld), Erik Bolin (Alex, Tynn is), Sofia Pekkari (Cold Courage), Erika Cardenas Hedenberg (Partisan, Vår tid er nå), Einar Bredefeldt (White Wall) og Christian Svensson (Gåsmamman, The Hundred Code).

Dystopia er produsert av Jarowski og er basert på en original idé av regissør Richard Jarnhed (Svartsjøen, Åreakuten) og produsent Lotta Westberg (Svartsjøen, Finaste familjen).

Dystopia har premiere 6. juni på Nordic Entertainment Groups strømmetjeneste Viaplay.

Kilde: Viaplay

Se også: Allsvenskan på norske skjermer

- Advertisement -

Siste nytt

Sinnataggen på bedringens vei

Noen idioter forsøkte i forrige uke å sage av ankelen til Sinnataggen i Vigelandsparken i Oslo. -...

En helt ny type skrekkserie

Hva skjer på den gamle fabrikken dypt inne i de svenske skogene? 6. juni har Viaplay-originalen Dystopia premiere, en skrekkserie om en gruppe...

Bli bedre kjent med Formel 1 stjernene

I årets sesong er det 10 lag som deltar og de skal konkurrere over 23 runder. - Det er noen store endringer...

Flyr vil fly fra i sommer

Det nye norske flyselskapet varsler oppstart i juni. Fra mai vil det være mulig å kjøpe billetter. Den aller første flyvningen går...

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I korte trekk: Manchester City er...

More Articles Like This