NRK P1+ med nytt sendeskjema

0
25
Tom Erik Sørensen (t.v.) skal fortsatt gi lytterne en god start på dagen, mens Viggo Valle serverer nytt formiddagsprogram i det nye sendeskjemaet i NRK P1+ fra 1. mars. FOTO: ERLEND LÅNKE SOLBU / NRK

NRK P1+ stiller med ny meny, men kjent vertskap når de byr på nyskapningen «Godt selskap» fra 1. mars. Viggo Valle, Hege Holm og Magnhild Øwre er kjente stemmer du får høre i det nye formiddagsprogrammet hver dag mellom kl. 10.00 og 13.00.

Programleder Viggo Valle forteller at det nye formiddagsprogrammet fikk navnet «Godt selskap», fordi det er det kanalen og vertskapet ønsker å være for lytteren.

Nå har han tatt en liten tur ut av påskelabyrintbobla si for å fortelle mer om hva vi kan glede oss til i NRK P1 +:

– Vi tar med oss mye av det populære stoffet lytterne kjenner, som Generasjonspanelet og Radiokontakten. Men vi lanserer også Tore på sporet på radio, det skjer allerede i det første «Godt selskap»-programmet som går på lufta i morgen.

Frokost med Tom Erik Sørensen

«Frokostradioen» blir fortsatt navnet på morgensendingen til NRK P1+, den skal som tidligere i stor grad ha Tom Erik Sørensen som vert. Radio-nestoren trives godt med å være morgenfugl:

– Jeg gleder meg veldig til en morgenstund med alle de som hører på P1+ og ønsker at både jeg selv og de som hører på skal bli litt klokere for hver dag.

Sørensen forteller at det fortsatt blir rapporter fra spennende mennesker både i Norge og resten av verden, og værmeldinger, trafikk og lytterkontakt som tidligere.

– I Hallo verden reiser vi langt gjennom ulike norske ambassader spredd over hele kloden. Temaet er det samme; vi snakker om det som opptar de samtidig som vi lærer andre kulturer. I tillegg blir det både kåserier, besøk av Radiogartneren og andre aktuelle temaer som opptar aldersgruppen vår.

Stor tro på nytt sendeskjema i NRK P1+

Kanalsjef Bjørn Tore Grøtte er svært glad for at detaljene om nye P1+ nå er klare:

– Jeg er kjempeglad for å vise fram det nye sendeskjemaet til NRK P1+. Her er det mange sterke og svært gode radiofolk som skal være radiovenner med et stort publikum. Jeg håper og tror at dette blir godt mottatt.

Han håper også at lytterne vil finne nettopp godt selskap på kanalen gjennom dagen, ikke minst gjennom nyskapningen med samme navn.

– Det nye formiddagsprogrammet «Godt selskap» kan være både vittig og viktig, her er det rom for store og små saker, det er plass til gjester og lytteren vil alltid ha en kjent programleder som loser seg gjennom formiddagen. I tillegg er Tom Erik Sørensen en ener på morgenen.

I tillegg til disse nyvinningene får lytterne mer av det svært populære programmet «Jukeboks», og de danseglade får én time mer av «På dansefot», det mest populære programmet i NRK P1+.

tabola

No posts to display