NRK og TV2 går sammen om fotball-VM 2026

0
101
Administrerende direktør og sjefredaktør Olav T. Sandnes i TV 2 og kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen i NRK har sammen sikret rettighetene til fotball-VM i USA i 2026. Foto: Jan-Petter Dahl, TV 2.

NRK og TV 2 har sammen sikret seg rettighetene til å vise fotball-VM for herrer i 2026.

– Vi gleder oss stort til å kunne vise fotball-VM fra USA i 2026 på NRK og TV 2, sier kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen i NRK og administrerende direktør og sjefredaktør Olav T. Sandnes i TV 2.

TV 2 og NRK har allerede rettighetene til EM i fotball for herrer i 2021 og EM i fotball for kvinner i England i 2022, samt fotball-VM for herrer i Qatar i 2022. Tidligere i høst sikret NRK og TV 2 rettighetene til å vise EM for herrer i Tyskland i 2024 og EM i 2028. I tillegg har TV 2 rettighetene til å vise European Qualifiers og UEFA Nations League fra 2022 til 2028. 

Olav T. Sandnes og Thor Gjermund Eriksen er glade for å kunne videreføre samarbeidet om nye store sportsrettigheter.

– Denne avtalen sikrer at våre to allmenkringkastere i lang tid fremover får vist det fremste av mesterskap til et bredest mulig publikum, sier TV 2-sjef Olav T. Sandnes.

– Dette styrker et allerede omfattende fotballtilbud på NRK og TV 2. Vi ser frem til å samarbeide for å gi seerne en best mulig opplevelse fra alle disse mesterskapene, sier kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen.

Kilde: TV2

LES OGSÅ: Dommerne vil endre regelverket

tabola

No posts to display