Andrej Kanchelskis: «Pogba snakker alltid om å dra, bedre om han bare dro»

0
81
Med hjartet på rette staden. (foto: united, twitter)

Den russiske vingen Andrej Kanchelskis hadde selv fire år på Old Trafford før han dro videre til Everton. – Nå lever den tidligere Manchester United spilleren av å kommentere fotball.

Han er røff i sine uttalelser, som han sa ifølge Sporten: «Pogba snakker alltid om å dra – det ville være bedre om han bare dro»

Hvis Paul Pogba ikke er fornøyd, bør han dra.

Kanchelskis trengte 145 kamper på å levere i underkant av 50 scoringer for United. Nå ber han United-spilleren som har 33 scoringer og 35 assists på 172 kamper om å finne seg ny jobb.

For drøyt fire år betalte Manchester United 105 millioner euro for Paul Pogba til Juventus. – Men tidenes største overgang har aldri helt slått til, franskmannen har verdens griskeste agent Mino Raiola som konstant har laget trøbbel og fortalt Pogba han er mye bedre enn Manchester United.

Les: Fotballstjernen Lukas Podolski redder ishockeyklubb med kebabpenger

27-åringen har også, ved de fleste anledninger, ryktet å være på vei bort fra klubben.

Nå snakker den tidligere United-midtbanespilleren Andrej Kanchelskis (tilhørte klubben mellom 1991 og 1995) om franskmannen.Pogba snakker alltid om å forlate United, for meg ville det vært bedre om han bare dro. Hvis du fortsetter å si, «Jeg liker ikke dette, jeg vil dra», bare gå. Ingen rare ting»

«Selvfølgelig er Mino Raiola et stort problem, han sier alltid at Pogba ikke er fornøyd med Manchester United. Hvis du skal spille for United, må du åpne hjertet og gi 100 prosent. Det er trist fordi Pogba er en så talentfull spiller».

Les på Popidol: Steve Earle hyller sin avdøde sønn med album

Pogbas nåværende avtale med United løper til sommeren 2022.

tabola

No posts to display