Novak Djokovics siste rekord

0
9
Rafael Nadal, Novak Djokovic (CNN)

I 2022 ble Rafael Nadal den første tennisspilleren i historien til å vinne Grand Slam 22 ganger. Men i år ble Nadals rekord brutt. Serbiske Novak Djokovic har passert spanjolen med to titler. Hvordan føler Nadal om dette og hva synes han om Djokovics prestasjon? Spanjolen kom med en overraskende kommentar.

Les: Pep Guardiola har kommet tilbake til klubben

Det har vært en debatt i tennis i årevis om hvem som er historiens beste tennisspiller. Dette måles ved antall vunne Grand Slams. Et øyeblikk så det ut til at Rafael Nadal ville bli hyllet som historiens beste da han i 2022 vant to Grand Slams, Australian Open og Roland Garros, og ble den tennisspilleren med flest Slam-seire i historien – 22 titler.

Les: Den hotteste midtbanespilleren på markedet

Situasjonen endret seg i år, da Novak Djokovic beholdt sin høye form og vant tre Grand Slam-turneringer, og Rafael Nadal måtte avslutte sesongen i starten på grunn av en alvorlig hofteskade. I Nadals fravær utlignet Djokovic spanjolens rekord og utvidet den deretter med to titler, og ble den første tennisspilleren i historien som vant 24 Grand Slam-turneringer. Hvordan føler Rafael Nadal om å miste rekorden til Novak Djokovic?

— Vil jeg være den tennisspilleren med flest seire i Grand Slam-turneringer? Uten tvil. Men det faktum at det er annerledes frustrerer meg ikke. Jeg tror Novak lever mer for det og ville vært mer frustrert hvis han ikke gjorde det, sa Nadal.

tabola

No posts to display