søndag, april 4, 2021

Den perfekte julegaven til en gamer

Må lese

Dette er ikke en spiller verdt 3 milliarder!

Erling Braut Haaland fikk mye oppmerksomhet i dagene før kveldens kamp mot Frankfurt etter at hans far...

Åpner opp lommeboka i gigantisk kulturpakke

Det er ikke småpenger den britiske regjeringen nå gir til en skadeskutt kultursektor. En hjelpepakke 4,7 milliarder...

Mats Zuccarello kunne juble igjen etter to strake NHL-tap

Påskeuka startet ikke godt for Wild med to smeller på rappen mot San Jose Sharks, men i...

Har det blitt litt mye gaming under pandemien? Begynner du å utvikle musearm, tennisalbue eller sitter for mye foran skjermen? Fortvil ikke! Her er den perfekte sengen!

I mars opplevde Steam en økning i antall brukere på nesten 24 %. Over 23 millioner mennesker bruker nå spilltjenesten. Som resultat av hjemmekontor, karantene og selvisolering opplever gaming-tjenesten Steam og andre onlinespill enorm pågang.

Annonserer ambisiøs direktestrømmet julemusikal

Alle som trodde videospill gjør kroppen dvask og hjernen bløt, tar skammelig feil, melder vitenskapsmagasinet Nature. Spilling er tvert imot bra for deg, i hvert fall hvis de inneholder skyting og villmannskjøring.

Shawn Green og Daphne Bavelier ved University of Rochester i New York State sammenlignet de visuelle ferdighetene til dataspillentusiaster og de som ikke spilte. Begge gruppene måtte igjennom forskjellige tester, hvor de identifiserte og fulgte bevegelige saker på en skjem.

Det viste seg fort at dataspillerne var temmelig overlegne, både når det gjaldt å kjenne igjen figurer i bevegelse, og å holde øye med med flere av dem samtidig, skriver forskning.no.

For å gjøre spillopplevelsen hakket hvassere og mer behagelig. Her er den ultimate løsningen som gjør at du kan game hele dagen og hele natta! Nemlig Gamer-senga!!

Det er det japanske selskapet Bauhutte som står bak sengen og den er like genial som den er praktisk. Sengen er for eksempel utstyrt med en holder for to skjermer, iPad eller mobilholder, skuffer og hyller for snacks og drikke og til og med et innebygd kjøleskap for kalde forfriskninger.

Sengen koster fra 6000 kr alt etter hvor mye ekstrautstyr du trenger.

- Advertisement -

Siste nytt

Dette er ikke en spiller verdt 3 milliarder!

Erling Braut Haaland fikk mye oppmerksomhet i dagene før kveldens kamp mot Frankfurt etter at hans far...

Åpner opp lommeboka i gigantisk kulturpakke

Det er ikke småpenger den britiske regjeringen nå gir til en skadeskutt kultursektor. En hjelpepakke 4,7 milliarder kroner skal hjelpe kultursektoren til...

Mats Zuccarello kunne juble igjen etter to strake NHL-tap

Påskeuka startet ikke godt for Wild med to smeller på rappen mot San Jose Sharks, men i den tredje bortekampen kom vendepunktet.

Nordmenn spiser dobbelt så mange egg i påsken som ellers i året

Tenkt hvis alle de eggene vi spiser i løpet av Påsken, - 26 millioner av den isteden ble klekket ut og plassert...

Kan kasinospill bidra til å gjøre vampyrer «kult» igjen?

Vampyrer vet alle hva er, enten det er som blodsugere i Bram Stokers Dracula, eller sexy, romantiske vesener fra Twilight. Det kanskje...

More Articles Like This