Den perfekte julegaven til en gamer

0
408
Med denne kan du spille hele natta

Har det blitt litt mye gaming under pandemien? Begynner du å utvikle musearm, tennisalbue eller sitter for mye foran skjermen? Fortvil ikke! Her er den perfekte sengen!

I mars opplevde Steam en økning i antall brukere på nesten 24 %. Over 23 millioner mennesker bruker nå spilltjenesten. Som resultat av hjemmekontor, karantene og selvisolering opplever gaming-tjenesten Steam og andre onlinespill enorm pågang.

Annonserer ambisiøs direktestrømmet julemusikal

Alle som trodde videospill gjør kroppen dvask og hjernen bløt, tar skammelig feil, melder vitenskapsmagasinet Nature. Spilling er tvert imot bra for deg, i hvert fall hvis de inneholder skyting og villmannskjøring.

Shawn Green og Daphne Bavelier ved University of Rochester i New York State sammenlignet de visuelle ferdighetene til dataspillentusiaster og de som ikke spilte. Begge gruppene måtte igjennom forskjellige tester, hvor de identifiserte og fulgte bevegelige saker på en skjem.

Det viste seg fort at dataspillerne var temmelig overlegne, både når det gjaldt å kjenne igjen figurer i bevegelse, og å holde øye med med flere av dem samtidig, skriver forskning.no.

For å gjøre spillopplevelsen hakket hvassere og mer behagelig. Her er den ultimate løsningen som gjør at du kan game hele dagen og hele natta! Nemlig Gamer-senga!!

Det er det japanske selskapet Bauhutte som står bak sengen og den er like genial som den er praktisk. Sengen er for eksempel utstyrt med en holder for to skjermer, iPad eller mobilholder, skuffer og hyller for snacks og drikke og til og med et innebygd kjøleskap for kalde forfriskninger.

Sengen koster fra 6000 kr alt etter hvor mye ekstrautstyr du trenger.

tabola

No posts to display