torsdag, desember 23, 2021

Nonne sang fletta av alle i Italiensk utgave av the voice

Må lese

Pigcasso – en gris som maler bilder. Verkene hennes er verdt en formue!

En grisemaler, kalt Pigcasso, har laget et kunstverk, som ble solgt for så mye som 20 000...

O.J Simpson er en helt fri mann

Det er en gledens dag for den tidligere NFL stjernen og skuespiller fra "Mannen med den nakne...

Nordisk båttradisjon innskriven på eksklusiv liste over verdas kulturarv

Den nordiske klinkbåttradisjonen har blitt innskriven på UNESCO si liste over den immaterielle kulturarven i verda. Dette...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Italienerne er ikke bare best til lange diskusjonsprogrammer hvor modeller med store fordeler lener seg frem mot tv seerne for å understreke poenger, eller gameshow med uforståelige regler hvor alltid kvinnelige gjester enner opp med å strippe, men nå også The Voice. Dette for mange totalt uinterresante programmet fikk en spesiell vri en dag.

Dommere i «The Voice of Italy» starter som alltid med ryggen til scenen, og hvis de likter det de hørter så snur de seg selv og og stolene sine rundt.

De hørte alle en stemme de likte, men ble mildt sagt overrasket da de så hvem som sang Alicia Keys «No One».. 25 år gamle Scuccia, som er et medlem av den katolske Ursuline Sisters of the Holy Family, var iført nonnedrakt og kors.

Akkurat som publikum, jublet og hoppet også hennes fire medsøstre av ren glede. Og da de sjokkerte og imponerte dommerne spurte henne om hun virkelig var en nonne, svarte hun: «Ja, jeg er virkelig, virkelig, en søster.»

Søster Cristina Scuccia (25), som opprinnelig er fra Sicilia i Italia, ankom «The Voice» sammen med fire søstre fra lokalsamfunnet og hennes foreldre,  skriver Huffington Post.

– Jeg kom hit fordi jeg har en gave, og jeg ønsker å dele denne gaven. Jeg er her for å evangelisere, sa hun.

– Hvis jeg hadde funnet deg på en katolsk messe ville jeg alltid be i kirken. Du og jeg er som djevelen og hellig vann, sa J-Ax, en italiensk rapper som er en av dommerne.

Hennes opptreden har skapt enorme reaksjoner i sosiale medier og videoen med henne er sett mer enn 4 millioner ganger så langt.n Twitter-storm, og mange italienere hyller henne med #suorcristina.

En dommer lurte på hva hun trodde Vatikanet mener om hennes opptreden svarte hun: – Jeg håper at pave Francis ringer meg nå.

– Vi kan ikke vente å se mer av «Sister Act», sa en av dommerne til slutt, med henvisning til den populære filmen fra tidlig på 90-tallet.

- Advertisement -
Previous articlePay peanuts get monkeys
Next articleEnige til slutt

Siste nytt

Pigcasso – en gris som maler bilder. Verkene hennes er verdt en formue!

En grisemaler, kalt Pigcasso, har laget et kunstverk, som ble solgt for så mye som 20 000...

O.J Simpson er en helt fri mann

Det er en gledens dag for den tidligere NFL stjernen og skuespiller fra "Mannen med den nakne pistol" filmene O.J (Orange juice)...

Nordisk båttradisjon innskriven på eksklusiv liste over verdas kulturarv

Den nordiske klinkbåttradisjonen har blitt innskriven på UNESCO si liste over den immaterielle kulturarven i verda. Dette er ei stadfesting av at...

Dette er den perfekte underholdningen i jula

Desember og julen er en fantastisk tid, men innimellom kan det bli langt tid mellom slagene. Noen ganger trenger man litt underholdning...

J.K. Rowlings bok «Harry Potter og de vises stein» solgt for rekordpris

Suksessen vil ingen ende ta for J.K. Rowlings som nå jobber med en forlengelse på Harry Potter historien.

More Articles Like This