onsdag, oktober 28, 2020

Nonne sang fletta av alle i Italiensk utgave av the voice

Må lese

NASA bekrefter: Har funnet vann på månen

Tidligere har vi bare funnet det som er omtalt som spor av vann på månen, men nå...

Suarez sendte 1000 hamburgere til Uruguay

Vi tar en tur på McDonalds som en selvfølge - og en nødvendighet når tiltakslysten er på...

Her kommer 5G i 2021

Er du lysten på raskere mobilt bredbånd? Nå kommer 5G for fullt i Norge. Her er stedene...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Italienerne er ikke bare best til lange diskusjonsprogrammer hvor modeller med store fordeler lener seg frem mot tv seerne for å understreke poenger, eller gameshow med uforståelige regler hvor alltid kvinnelige gjester enner opp med å strippe, men nå også The Voice. Dette for mange totalt uinterresante programmet fikk en spesiell vri en dag.

Dommere i «The Voice of Italy» starter som alltid med ryggen til scenen, og hvis de likter det de hørter så snur de seg selv og og stolene sine rundt.

De hørte alle en stemme de likte, men ble mildt sagt overrasket da de så hvem som sang Alicia Keys «No One».. 25 år gamle Scuccia, som er et medlem av den katolske Ursuline Sisters of the Holy Family, var iført nonnedrakt og kors.

Akkurat som publikum, jublet og hoppet også hennes fire medsøstre av ren glede. Og da de sjokkerte og imponerte dommerne spurte henne om hun virkelig var en nonne, svarte hun: «Ja, jeg er virkelig, virkelig, en søster.»

Søster Cristina Scuccia (25), som opprinnelig er fra Sicilia i Italia, ankom «The Voice» sammen med fire søstre fra lokalsamfunnet og hennes foreldre,  skriver Huffington Post.

– Jeg kom hit fordi jeg har en gave, og jeg ønsker å dele denne gaven. Jeg er her for å evangelisere, sa hun.

– Hvis jeg hadde funnet deg på en katolsk messe ville jeg alltid be i kirken. Du og jeg er som djevelen og hellig vann, sa J-Ax, en italiensk rapper som er en av dommerne.

Hennes opptreden har skapt enorme reaksjoner i sosiale medier og videoen med henne er sett mer enn 4 millioner ganger så langt.n Twitter-storm, og mange italienere hyller henne med #suorcristina.

En dommer lurte på hva hun trodde Vatikanet mener om hennes opptreden svarte hun: – Jeg håper at pave Francis ringer meg nå.

– Vi kan ikke vente å se mer av «Sister Act», sa en av dommerne til slutt, med henvisning til den populære filmen fra tidlig på 90-tallet.

- Advertisement -
Previous articlePay peanuts get monkeys
Next articleEnige til slutt

Siste nytt

NASA bekrefter: Har funnet vann på månen

Tidligere har vi bare funnet det som er omtalt som spor av vann på månen, men nå...

Suarez sendte 1000 hamburgere til Uruguay

Vi tar en tur på McDonalds som en selvfølge - og en nødvendighet når tiltakslysten er på bunn og suget etter noe......

Her kommer 5G i 2021

Er du lysten på raskere mobilt bredbånd? Nå kommer 5G for fullt i Norge. Her er stedene Telenor lover en solid utbygging...

Country-stjerne Jerry Jeff Walker er død 78 år gammel

Det er trolig en av verdens mest aktive låtskrivere som døde på fredag, han har 40 album bak seg og en hit...

Natalie Portman kickstarter fotballklubb-eventyret

Tidligere i høst ble det klart at Mr. Deadpool, Ryan Reynolds, hadde kjøpt seg en skakkjørt engelsk fotballklubb. En av Hollywoods førstedamer...

More Articles Like This