mandag, juli 13, 2020

Nicklas Bendtner vil fortelle alt «Alkohol, kvinner og gambling»

Må lese

Jim Carrey gir ut sin første bok

Man kan se tydelig at det har skjedd noe med Jim Carrey som har fått gummitryne til...

Pep Guardiola: «Love Simone, hate fascism»

Manchester City manager Pep Guardiola leder sitt lag, som alltid med empati, men det stopper ikke der....

Planlegger verdens største flytende havvindpark

Equinor ligger langt nede på listen over miljøvennlige oljeselskaper (burde være enkelt å være på topp der)...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det høres veldig alvorlig ut når tidligere Arsenal og Rosenborg stjerne Nicklas Bendtner skal skrive bok. De fleste som følger med på fotball vet at det er mange historier å fortelle og alle oppturer og nedturer skal med.

Kan tenkes han med Alkohol, kvinner og gambling mener Øl, kjæreste og Lyntotto 

Ståle Solbakken bragte den danske superstjernen til FC København nå i høst etter han ble frosset ut av Rosenborg.

Les: Rolls Royces selvkjørende konseptbil er spektakulær

Spissen har vært i søkelyset siden han slo gjennom i ung alder og dro til Arsenal. I motsetning til andre danske stjerner, som Christian Eriksen, har Bendtner også hatt en tendens til å gjøre seg bemerket utenfor fotballbanen.

F.C. København-spilleren har fylt metervis med spalteplass opp gjennom åra, men nå skal han fortelle historien med egne ord. selvbiografi.

«Nicklas Bendtner – Begge sider» utkommer på Politikens Forlag 5. november, og er skrevet av forfatter og journalist Rune Skyum-Nielsen.

Les på Popidol: Nå hører selv fotballmillionærer på Greta Thunberg

– I januar satte jeg meg ned og fortalte min historie til en forfatter, som jeg turte å være dønn ærlig overfor, skriver Bendtner om prosessen.

De to skal ha pratet sammen over en periode på to måneder, hvor fotballspilleren delte historier om alt fra sportslige høydepunkter til «alkohol, kvinner og gambling», skriver forlaget.

Les på Sporten: Evighetsmaskinen Roger Federer satser på OL-deltakelse for femte gang

 

Se dette innlegget på Instagram

 

I januar satte jeg mig ned og fortalte min historie til en forfatter, som jeg turde være bundærlig overfor. Det tog os næsten to måneder, før vi var igennem det hele. Så meget er der sket på godt og ondt. Det var en vild, sjov og til tider også hård tur down memory lane, men heldigvis har den kunnet bruges til noget. Den har gjort mig klogere på, hvem jeg er, hvem jeg gerne vil være, og hvorfor tingene nogle gange er gået, som de er gået. Derfor ser jeg også frem til at dele min historie med verden. Tirsdag 5. november udkommer ‘Nicklas Bendtner – Begge sider’. Den kan allerede forudbestilles (find link i bio) og jeg håber I vil læse med fra start til slut ?? Det er ikke altid den version af sandheden, som I troede at I kendte ud og ind ✌? ✏️ @skyumpumpe ?@politikensforlag ? @rasmuswengkarlsen

Et innlegg delt av Nicklas Bendtner (@bendtner)

 

– Det var en vill, gøy og til tider hard tur «down memory lane», men heldigvis kan det brukes til noe. Det har gjort meg klokere på hvem jeg er, hvem jeg gjerne vil være, og hvorfor ting har blitt som de har blitt. Derfor ser jeg fram til å dele min historie med verden, skriver Bendtner på Instagram.

 

- Advertisement -

2 COMMENTS

Siste nytt

Jim Carrey gir ut sin første bok

Man kan se tydelig at det har skjedd noe med Jim Carrey som har fått gummitryne til...

Pep Guardiola: «Love Simone, hate fascism»

Manchester City manager Pep Guardiola leder sitt lag, som alltid med empati, men det stopper ikke der. Han er ikke redd for...

Planlegger verdens største flytende havvindpark

Equinor ligger langt nede på listen over miljøvennlige oljeselskaper (burde være enkelt å være på topp der) til tross for at de...

Reis på dagsturer med Leiebil – Malaga by er den perfekte basen

Malaga er en perle i Spania, men Andalucia-området har så mye mer å by på. Med en leiebil kan du få i...

Restauranten på kanten av atmosfæren

Allerede neste år starter et amerikansk selskap de første testene av en ballong som skal frakte passasjerer til kanten av atmosfære. -...

More Articles Like This