mandag, juli 13, 2020

Idioter fanget opp av Teslas «Sentry Mode» får «skrape» på rullebladet

Må lese

Dette er Tysklands neste landslagssjef

"Sniffi fingers" gjør sikkert en god jobb etter sjokket fra forrige fotball VM. Tyskland vinner fotballkamper igjen....

Kjempeflott sprer seg i hele Europa

Det er ingen dyr i den norske fauna som gjør flere folk syke enn flott. Det er...

Jim Carrey gir ut sin første bok

Man kan se tydelig at det har skjedd noe med Jim Carrey som har fått gummitryne til...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det har alltid overrasket meg hvordan noe klarer å bygge opp et så stort hat mot et objekt at de gjør det til en livsmisjon å ødelegge slik en den Tesla-hatere gjør. – Det som ikke overrasker er at de ikke har giddet å sjekke ut sikkerhetssystemet til de nye bilene som gjør at de filmes, med tidsstempel og ekstern dokumentasjon på lokasjon. 

Takket være Teslas «Sentry Mode» er en rekke idioter/vandaler blitt fanget på «tape» for å skade andre menneskers eiendom. I denne samlingen ser vi en rekke mennesker som ble fanget på kamera og senere identifisert og siktet av lokale myndigheter.

Les: Porsche samarbeider med Boeing, vil bygge flyvende el-biler for rike mennesker

Vi ser det latterlige å kjøre rundt i en bil som veier over to tonn og som har «Vegan» skilter, men istedenfor å finne frem nøkkelknippet og skrape opp bilen er det mye bedre å peke og le og gå videre.

Les på Sporten: Giroud blir «forsiktig» bedt om å forlate Chelsea

Sentry Mode legger til et lag med beskyttelse til Tesla-biler ved kontinuerlig å overvåke omgivelsene rundt en bilen. Når den er aktivert, går Sentry Mode i en standby-tilstand, som mange alarmsystemer hjemme, som bruker bilens eksterne kameraer for å oppdage potensielle trusler. Hvis det oppdages en minimal trussel, for eksempel noen som lener seg på en bil, bytter Sentry Mode til «Alert» -tilstand og viser en melding på berøringsskjermen som varsler om at kameraene starer å filme.

Hvis det oppdages en mer alvorlig trussel, for eksempel at noen knuser et vindu, bytter Sentry Mode til «Alarm» -tilstand, som aktiverer bilalarmen, øker lysstyrken på midtskjermen og spiller musikk på maksimalt volum fra bilens lydsystem .

Hvis en bil bytter til “Alarm” -tilstand, vil eiere også motta et varsel fra Tesla-mobilappen deres som melder dem om at en hendelse har skjedd. De kan laste ned en videoopptak av en hendelse (som begynner 10 minutter før tiden en trussel ble oppdaget) ved å sette inn en formatert USB-stasjon i bilen deres før de aktiverer Sentry Mode. Sentry Mode må være aktivert hver gang en driver ønsker å bruke funksjonen.

- Advertisement -

3 COMMENTS

Siste nytt

Dette er Tysklands neste landslagssjef

"Sniffi fingers" gjør sikkert en god jobb etter sjokket fra forrige fotball VM. Tyskland vinner fotballkamper igjen....

Kjempeflott sprer seg i hele Europa

Det er ingen dyr i den norske fauna som gjør flere folk syke enn flott. Det er ikke alltid man legger merke...

Jim Carrey gir ut sin første bok

Man kan se tydelig at det har skjedd noe med Jim Carrey som har fått gummitryne til å "vokse opp". - Han...

Pep Guardiola: «Love Simone, hate fascism»

Manchester City manager Pep Guardiola leder sitt lag, som alltid med empati, men det stopper ikke der. Han er ikke redd for...

Planlegger verdens største flytende havvindpark

Equinor ligger langt nede på listen over miljøvennlige oljeselskaper (burde være enkelt å være på topp der) til tross for at de...

More Articles Like This