Barcelona ser ut til å ville ha Neymar tilbake, men de er fremdeles i en bitter tvist med brasilianeren om nesten 250 millioner kroner. 

I løpet av sommeren har rykter virvlet rundt den brasilianske verdensstjernen Neymar, som kan ha vært på vei tilbake til FC Barcelona. Fredag ​​er han tilbake i den katalanske hovedstaden, men det er ikke til forhandlinger om jobb.

Les på Sporten: Ikke den Pogba-beskjeden United supporterne trengte nå

Merkelig å gå lojalitetsbonus til en som absolutt ikke er lojal

I stedet handler det om en sak mellom Barcelona og Neymar, som har pågått i godt over to år, som handler om en lojalitetsbonus der de to partiene er sterkt uenige om hvem som skal ha pengene.

Det er det Barcelona-baserte sportsavisen Diario Sport som melder dette.

Saken ligger for retten i Barcelona fredag ​​morgen, med Neymar som kjemper for å få hele beløpet for en lojalitetsbonus, men da han byttet til PSG ville ikke spanjolene betale ham pengene. Barcelona mener derimot at de må ha noe av pengene de hadde betalt tilbake på forhånd.

Alt i alt er det et beløp på 250 millioner kroner, som de to partene bestrider om å finne riktig distribusjon.

Sommeren 2017 byttet Neymar fra Barcelona til PSG for 1,65 milliarder dollar, noe som gjorde ham til verdens dyreste spiller. Det er en rekord ingen andre har slått så langt.