Netflix’s The Killer ser utrolig ut

0
23

«Følg planen.» Det sier Michael Fassbender ofte i den nye traileren til The Killer, David Finchers kommende Netflix-film.

Det er en kaotisk, rytmisk trailer som ser ut til å matche psyken til Michael Fassbenders titulære The Killer, en leiemorder som blir involvert i en internasjonal menneskejakt når «et hit» går galt.

Les på Synaps: Egmont skal spare 70 millioner

Filmen er basert på den franske grafiske romanserien av Alexis Nolent (Matz) og markerer første gang siden Se7en at David Fincher har slått seg sammen med Andrew Kevin Walker på en film.

Paret har jobbet sammen på den fantastiske animasjonsserien Love, Death + Robots, men de er nå sammen igjen for en funksjon – og det ser ut til at magien til Se7en absolutt er der.

Les på Radiosporten: Noen få svake seriekamper unna Nagelsmann-comeback

Selv om The Killer er eksklusivt på Netflix, har filmen debut på filmfestivalen i Venezia og vil være på storskjerm på utvalgte kinoer i oktober, før den streames på Netflix i november.

David Finchers arbeid med Netflix så langt har vært fantastisk. Han har laget den veldig personlige Mank sammen med dem (skrevet av hans avdøde far Jack Fincher), produsert den animerte antologien Oddity Love, Death + Robots, leder produserte kinodokumentarene Voir og Is That Black Enough for You?!?. Og la oss ikke glemme den mesterlige Mindhunter.

Selv om det ser ut til at vi ikke kommer til å få en tredje serie av det showet, er utseendet og følelsen til The Killer veldig fincher, og det er flott å se ham finne krimthrillersjangeren han er kjent for igjen.

Se The Killer teasertrailer nå…

tabola

No posts to display