Britene har valgt den beste James Bond filmen

0
49
Skuespillere som spilte James Bond (Foto: niestatystyczny.pl)

For 70 år siden ga Ian Fleming ut sin første James Bond- bok. For 61 år siden kom den første filmfremføringen av eventyrene til agent 007 på kino. I dag er han en ev de mest kjente spionene i verden. Det eneste spørsmålet er hvilket av hans oppdrag som var best. Britene stemt fram sin favoritt av 007 filmserien.

James Bond er absolutt den mest kjente agenten i verden. 007-filmserien er også den fjerde mest lønnsomme franchisen i kinohistorien etter Marvel-filmuniverset, «Star Wars» og «Harry Potter». I tillegg er det en prestisje på skuespiller-CVen. For så langt har bare seks skuespillere spilt rollen som den britiske spionen, selv om 25 filmer er laget. Den siste James Bond´en var Daniel Craig, men han la ned våpnene etter fem deler av produksjonen. Nå venter verden på kunngjøringen av hans etterfølger. NME bestemte seg for å bruke dette øyeblikket til å sjekke ut hvilket bilde av James Bond- serien som er best, ifølge britene. Var det arbeidet med Daniel Craig på podiet?

Les: LEGO går som det griner, mens resten av leketøysmarkedet faller

Det viser seg at Daniel Craig er favoritt 007- agenten til de undersøkte britene. Hele to filmer med hans deltakelse var på pallen. Førsteplassen ble tildelt «Skyfall». Filmen hadde en 18% fordel over andreplassen Goldfinger, en klassiker med Sean Connery i hovedrollen. Det tredje trinnet på pallen gikk til «No Time to Die. Den filmen som fikk færrest stemmer var «Never Say Never».

La oss påminne deg at den siste Bond filmen er «No Time to Die». Dette er den siste 007- filmen med deltakelse av Daniel Craig. Den nye Bond- skuespilleren er ennå ikke kunngjort, men det er allerede kjent at det ikke vil være en kvinne, til tross for mange rykter.

LES OGSÅ: Thomas Tuchel applauderer Ryan Gravenberchs overgang til Liverpool

tabola

No posts to display