Netflix dobler forventningene med 9,3 millioner nye abonnenter

0
1
Troll Bilde: Netflix

Netflix har rapportert bedre enn forventet abonnentstall for første kvartal i år, og har lagt til 9,33 millioner nettokunder i løpet av de tre månedene frem til april.


Tallet er nesten det dobbelte av de 5 millioner som analytikere forventer og tar streamerens verdensomspennende abonnentbase til 269,6 millioner – opp imponerende 16 % fra år til år.

Inntektene for kvartalet var 9,3 milliarder dollar, mens nettoinntekten økte med 1 milliard dollar fra år til år til 2,3 milliarder dollar.

Les på Sporten: VM og Ballon d’Or vinner Fabio Cannavaro skal redde kriseklubb

Blant driverne for Netflix i perioden var krimthrilleren Griselda, det britiske romantiske dramaet Fool Me Once, sci-fi-dramaet 3 Body Problem og den sjette sesongen av realityformatet Love Is Blind. Oscar-nominerte Society of the Snow ble også plattformens nest mest populære ikke-engelskspråklige film gjennom tidene.

I en uttalelse til aksjonærene sa selskapet: «Vi har bygget en vanskelig å gjenskape kombinasjon av en sterk meny, overlegne anbefalinger, bred rekkevidde og intens fandom, som driver sunt engasjement på Netflix.
Forbedring på disse nøkkelområdene er den beste måten å glede våre medlemmer og fortsette å utvide virksomheten vår.»

Netflix er fortsatt verdens mest abonnerte strømmetjeneste, med en base på rundt 270m foran Amazons Prime Video (cirka 200m), Disney+ (150m), Max/discovery+ (98m) og Paramount+ (68m).

Les: Apples Iphone-salg i fritt fall

tabola

No posts to display