Neil Young som blir 70 år i løpet av året forteller Rolling Stone Magazine at han holder på med et nytt album sammen med sønnene til Willie Nelson.

Hva albumet skal hete og nøyaktig når i år det kommer ville ikke Neil Young snakke om, han bare sier at han kontinuerlig leter etter gode måter å lage og spille inn musikk på.pono neil young

Han fikk spørsmålet om når han hadde tenkt å slutte var svaret aldri. Men intervjuet i Rolling Stone handlet om en ny musikktjeneste som Neil Young har engasjert seg i og er leder for (CEO). Det er en kombinasjon med en nettbutikk for musikk og en musikkspiller som skal sikre at du kan høre på med best mulig kvalitet. Spilleren som heter Pono har Neil Young vært engasjert i siden 2012.

Og tempoet er meget høyt for Rockelegenden, i tillegg til å lage nytt album som sikkert blir innen hans sjanger som er Folk rock så holder han på med å redigere en film, eller filmer. Han skriver på en bok eller to og farter nå rundt for å reklamere for Pono blant annet har han vært på David Lettermann.

Det lykkes han med for det skrives om i hele verden og spesielt stedet for intervjuet med Rolling Stone overrasket mange, det var på en elektronikk messe det foregikk. (International Consumer Electronics Show) ikke stedet du tenker at Neil Young skal ha det som plommen i egget.

Her er Neil Young sine ord om Pono sin fremtid, han mener at det ikke er lenge til at de dropper hardware og kun satser digitalt.

f7.no -> adds
tabola