Neil Young jobber med et nytt album og digitaltjeneste

Må lese

Vil hente norsk lagkamerat til Martin Ødegaard

Martin Ødegaard gjør det så bra som lånesoldat i Real Sociedad at de gjør sitt ytterste for...

Havdyr holder millioner av virus i sjakk

I disse virusfokuserte tider er det oppmuntrende å vite at mange marine skapninger kjemper mot virus, inkludert...

Flere lyttere og lavere utgifter ved å droppe lokalt innhold

Bauer gjør et femtitalls lokale stasjoner om til nasjonalt nettverk, som Global har gjort før
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Neil Young som blir 70 år i løpet av året forteller Rolling Stone Magazine at han holder på med et nytt album sammen med sønnene til Willie Nelson.

Hva albumet skal hete og nøyaktig når i år det kommer ville ikke Neil Young snakke om, han bare sier at han kontinuerlig leter etter gode måter å lage og spille inn musikk på.pono neil young

Han fikk spørsmålet om når han hadde tenkt å slutte var svaret aldri. Men intervjuet i Rolling Stone handlet om en ny musikktjeneste som Neil Young har engasjert seg i og er leder for (CEO). Det er en kombinasjon med en nettbutikk for musikk og en musikkspiller som skal sikre at du kan høre på med best mulig kvalitet. Spilleren som heter Pono har Neil Young vært engasjert i siden 2012.

Og tempoet er meget høyt for Rockelegenden, i tillegg til å lage nytt album som sikkert blir innen hans sjanger som er Folk rock så holder han på med å redigere en film, eller filmer. Han skriver på en bok eller to og farter nå rundt for å reklamere for Pono blant annet har han vært på David Lettermann.

Det lykkes han med for det skrives om i hele verden og spesielt stedet for intervjuet med Rolling Stone overrasket mange, det var på en elektronikk messe det foregikk. (International Consumer Electronics Show) ikke stedet du tenker at Neil Young skal ha det som plommen i egget.

Her er Neil Young sine ord om Pono sin fremtid, han mener at det ikke er lenge til at de dropper hardware og kun satser digitalt.

- Advertisement -

Siste nytt

Vil hente norsk lagkamerat til Martin Ødegaard

Martin Ødegaard gjør det så bra som lånesoldat i Real Sociedad at de gjør sitt ytterste for...

Havdyr holder millioner av virus i sjakk

I disse virusfokuserte tider er det oppmuntrende å vite at mange marine skapninger kjemper mot virus, inkludert hjerteskjell. Regnskogen er i...

Flere lyttere og lavere utgifter ved å droppe lokalt innhold

Bauer gjør et femtitalls lokale stasjoner om til nasjonalt nettverk, som Global har gjort før Bauer, som nå er...

Williams legger ut Formel 1-teamet for salg

Williams har kunngjort at de er åpne for å selge sitt Formel 1-lag i nær fremtid. Frank Williams har også stipulert en...

Dette er Zlatan Ibrahimovic sitt milliardimperium

Den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic sitt forretningsimperium har nettopp avsluttet regnskapet for 2019, tallene viser at overskuddet er halvert.

More Articles Like This