fredag, november 27, 2020

Når selv Charlie Sheen har fått HIV må vi alle passe på

Må lese

Disney kutter enda mer enn først annonsert

Det er ikke mye optimisme å spore fra alle de som underholder oss eller serverer mat og...

Seilforbundet roper varsku om fem knops fartsgrense

Norges Seilforbund mener den foreslåtte, generelle fartsgrensen til sjøs på fem knop innenfor hundre meter fra land...

Slik får du sett alt fra Håndball-EM 2020

Torsdag 3. desember kastes kvinnenes håndball-EM i gang i Danmark, og våre egne jenter skal i aksjon...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det er med sjokk og vantro vi våkner opp til nyheten om at vår venn og skuespiller Charlie Sheen vært så uheldig å pådra seg den seksuelt overførbare sykdommen HIV.

Det er fantastisk å se hvordan han med innlevelse og ynde forteller om hendelsene frem til diagnosen og hvordan han til tross for dette har klart å opprettholde et rikt og mangfoldig sex liv.

Ikke mange ville klare I en slik situasjon å hver eneste dag være så gavmild på seg selv. Han har plantet guds såkorn i hundrevis av kjærlighetssøkende kvinner, det krever disiplin og en unik gjennomføringskraft.

Charlie Sheen har blitt invitert inn i det varme vannet flere ganger om dagen og han plasker ofte rundt i flere vanndammer samtidig. Vi vanlige dødelige kan bare gi oss ende over og se han lever ut våre drømmer, men også her er han gavmild og deler sine opplevelser med oss.

Mange som står Charlie nær vet han var spesielt opptatt av å penetrere daimkrysset. Hans interesse kan nå sees i kortfilmer distribuert gjennom internett og også i våre egne liv, selv når vi ikke har bursdag.

Ikke alle som kjører Tesla er horekunder

Selv om det har vært pause i et par år og vi bare kan forholde oss til repriser vet jeg mange er evig takknemlige for det viktige arbeidet Charlie Sheen har gjort for sinne mestring. Sett i lys av alt som skjer I verden idag trenger vi mer enn noen sinne at pausen avsluttes.

425.sheen.lc.031411

Og så en litt mer personlig note:

Litt kritikk må du likevel tåle å høre, synes ikke du helt har klart å forklare konseptet med tigerblod. Hvis det er ekte blod fra tigere synes vi det er på tide at du forteller hvor du får tak i det.

- Advertisement -

Siste nytt

Disney kutter enda mer enn først annonsert

Det er ikke mye optimisme å spore fra alle de som underholder oss eller serverer mat og...

Seilforbundet roper varsku om fem knops fartsgrense

Norges Seilforbund mener den foreslåtte, generelle fartsgrensen til sjøs på fem knop innenfor hundre meter fra land vil få store, praktiske konsekvenser...

Slik får du sett alt fra Håndball-EM 2020

Torsdag 3. desember kastes kvinnenes håndball-EM i gang i Danmark, og våre egne jenter skal i aksjon mot Polen. Du får med...

Misfornøyde tross lave strømpriser

Norske strømkunder er mindre tilfredse med norske strømselskaper, til tross for at strømprisene er lave, viser en fersk undersøkelse fra EPSI.

Enighet med Storbritannia om midlertidig avtale

Norge, Island og Storbritannia er enige om en midlertidig vareavtale, som vil gjelde fra 1. januar og frem til frihandelsavtalen trer i...

More Articles Like This