Har Luke Skywalker blitt ond?

0
227

Interessen for den nye Star Wars filmen er enorm, hver eneste filmplakat, trailer og uttalelsene fra skuespillere havnet under mikroskop for omfattende undersøkelser. Fraværet av Luke Skywalker har satt fart på spekulasjonene om at han har blitt ond.

Skuespiller Mark Hamill som er Luke Skywalker har navnet sitt på plakatene, men det er ikke bilde av han. Det er flere teorier ute og går. Mark Hamil skal for 30 år siden sagt at det ville være spennende om Luke på samme måte som sin far (Dart Wader) gikk over til den onde siden. Mange mener at den klart onde Sith Lorden med maske både i plakatene og trailerne egentlig er Luke Skywalker. Dermed er han der i vårt syne uten at vi vet det, den andre teorien er rett og slett at det er et markedsførings triks som skal få alle til å lure.

Den mest omtalte teorien er at man i begynnelsen av filmen ikke får vite noe om Luke Skywalker, men så finner ut at han rett og slett er borte, Star Wars The Force Awakens gir kanskje ikke svaret på Luke Skywalker før den siste filmen i den planlagte trilogien. Det var løsningen i den første trilogien hvor vi ikke fikk vite helt sikkert på i Return of The Jedi at han faktisk klarte å stå imot den onde siden og heller snu sin far til det gode.

mark_hamill_66455

Den nye Star Wars filmen fortsetter 30 år etter avslutningen av Return of the Jedi. Dette er filmen som kommer til å slå alle rekorder, det er allerede solgt billetter for en halv milliard, mer enn noen andre. Merchandise salget har betalt for produksjonskostnadene og det er liten tvil om at dette blir tidenes mest sette film. Det vil befeste skuespiller Harrison Ford som posisjon som verdens mest lønnsomme filmstjerne gjennom tidene. (ikke dårlig av en snekker)

Vi gleder oss over at Max von Sydow er med, han spiller stort sett ond, kunne vært kult om han var skikkelig snill for en gangs skyld.

Er dette Luke Skywalker ?
Er dette Luke Skywalker ?

Rykter

I den opprinnelige planen skulle Luke Skywalker bli ond, men på grunn av ønsket om å selge flere leker endret Lukas historien i siste liten.

Yoda viste at Luke var på samme bane som Anakin og ville først ikke trene han opp til å bli Jedi ridder. Har Yoda noen gang tatt feil? mange mener han kan se inn i fremtiden og selv om Luke redder dem først vil han bli et mye større problem i fremtiden. (NB: Yoda er ikke en ekte person)

Mark Hamill har visst at han ville komme tilbake som ond og har øvd seg i onde roller (blant annet professor Arnold i The Kingsmenn), og tatt skuespillertimer for å bedre kunne spille ond.

Suksess regissør J.J. Abrams krevde at Luke Skywalker skulle bli ond for at han skulle ta jobben.

tabola

No posts to display