Manchester United går etter dansk spiss-sensasjon

0
1
Du kommer til å se mye til Amin Chiakha fremover

Spørsmålet er ikke om den 18 år gamle spissen Amin Chiakha går videre til en større klubb enn FC København, spørsmålet er bare til hvilken klubb, hvor lenge de klarer å holde på han og hvor mange hundre millioner som triller inn på den danske hovedstadsklubben sin konto.

Amin Chiakha er først og fremst en spiss, men han har også imponert som både høyre og venstreving. – Han er svært raskt, akrobatisk, teknisk og tenker som en spiller med lang erfaring. Manchester United har så langt vært den som har vært ivrigs etter å lande en avtale for Chakha, men Manchester City er ikke langt etter.

Les: Nå vet vi hvem Chelsea har som sin «hemmelige» managerkandidat

Tipsbladet, melder at både den røde og lyseblå delen av Manchester har overvåket spissen i hele vinter og at de begge vil komme med et bud på Chakha som anda ikke har gjort en førstelagskamp for FC København.

Han har hele veien vært en stor stjerne i klubbens ungdomslag og er planlagt for spill for førstelaget etter sommeren.

18-åringen har scoret 24 mål på 37 kamper for Københavns U19-er denne sesongen, inkludert åtte av ni kamper i UEFA Youth League noe som gjorde han til toppscorer.

Les på Sporten: Philippe Coutinho som har slitt helt siden han forlot Liverpool har fått en overraskende prislapp

Rapporten hevder at Juventus og Ajax tidligere har uttrykt interesse for å signere Chiakha, mens lag Tyskland og Frankrike også er ivrige.

tabola

No posts to display