søndag, februar 20, 2022

Nå skal Wolverine dø, og forbli død

Må lese

Lyse kjøper Ice

Det er i dag inngått en avtale hvor Lyse kjøper Ice Group Scandinavia Holdings for 5,5 milliarder...

Les dette før du begynner med sports betting

Det å ha forskjellige hobbyer og aktiviteter er noe som gjør hverdagen litt bedre, og avhengig av...

Sting selger musikken sin

Nå kan trolig Sting alene redde hele regnskogen for selv om ikke beløp er offentliggjort sitter han...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Marvel lanserer ny tegneserie, Death of Wolverine, som skal skildre superheltens siste dager.

Wolverine har et uknuselig skjellet, sylskarpe klør som skyter ut av hendene ved behov og en evne til helbredelse som er rask og altomfattende. Nå har Marvel bestemt at han skal dø i en helt egen egen serie.

Tegneserien som skal komme i fire deler avslører tydelig hva det handler om, Death of Wolverine betyr at karakteren som første gang dukket opp i 1974 spiller på siste vers. På førstesiden av album nr en i serien er vi en livløs Wolverine som bli båret bort i en Kristus-lignende positur ved siden av selveste Døden.

Hvor lenge kommer han til å være død denne gangen.? Skeptikerne er mange og med rette, for tegneseriefigurer har det med å dukke opp igjen og Wolverine har vært død tidligere, eller som det viste seg i ettertid, nesten død flere ganger.

X- men forfatter Charles Soule fortalte USA Today at denne gangen, ville døden av Wolverine være «en hendelse som er designet for å holde seg».

Marvels sjefsredaktør Axel Alonso følger opp uttalelsene og la til: «Han er Gary Cooper i High Noon, han vet han skal død eneste er at han ikke vet om han kommer til himmelen eller helvete når det er helt slutt.»

Marvel rådet fans over hele verden er å forberede seg døden og allerede nå starte sorgprosessen, for Wolverine er død og vil forbli død. Det blir vanskelig for oss å gjøre noe med en fyr som er død.

Til tross for disse bastante uttalelsene er det mange som både tror og håper at det kommer mer og selv om han er død i tegneseriene betyr det ikke at han kommer til å dø på film, i hvert fall ikke så lenge filmene er en så ekstrem pengemaskin.

- Advertisement -

Siste nytt

Lyse kjøper Ice

Det er i dag inngått en avtale hvor Lyse kjøper Ice Group Scandinavia Holdings for 5,5 milliarder...

Les dette før du begynner med sports betting

Det å ha forskjellige hobbyer og aktiviteter er noe som gjør hverdagen litt bedre, og avhengig av hva interessene våre er, er...

Sting selger musikken sin

Nå kan trolig Sting alene redde hele regnskogen for selv om ikke beløp er offentliggjort sitter han trolig igjen med vanvittig mye...

Årets Spellemann-nominasjoner domineres av Girl in Red

Marie Ulven Ringheim setter rekord i antall Spellemann-nominasjoner Årets Spellemann-nominasjoner er endelig ute, og det er spesielt ett navn...

Equinor skuffer inn cash i rekordhøyt tempo

Hvis du lurer på hvem som har alle pengene, så er det selskaper som driver med energi i en eller annen form....

More Articles Like This