torsdag, desember 10, 2020

Nå skal Wolverine dø, og forbli død

Må lese

Senator foreslår Maradona skal ta plassen til gentleman med bart

Argentina er fortsatt i sorg etter Diego Armando Maradona døde for to uker siden, bare 60 år...

Slutt på IKEA-katalogen etter 70 år

I løpet av de siste årene har IKEA blitt mer digital og tilgjengelig, og tatt til seg...

Hva skjer hvis forskere finner ut at Covid-19 ikke kommer fra Kina?

Du kan i en artikkel i Forskning skrevet av rådgiver i Veterinærinstituttet Bryndis Holm lese at det...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Marvel lanserer ny tegneserie, Death of Wolverine, som skal skildre superheltens siste dager.

Wolverine har et uknuselig skjellet, sylskarpe klør som skyter ut av hendene ved behov og en evne til helbredelse som er rask og altomfattende. Nå har Marvel bestemt at han skal dø i en helt egen egen serie.

Tegneserien som skal komme i fire deler avslører tydelig hva det handler om, Death of Wolverine betyr at karakteren som første gang dukket opp i 1974 spiller på siste vers. På førstesiden av album nr en i serien er vi en livløs Wolverine som bli båret bort i en Kristus-lignende positur ved siden av selveste Døden.

Hvor lenge kommer han til å være død denne gangen.? Skeptikerne er mange og med rette, for tegneseriefigurer har det med å dukke opp igjen og Wolverine har vært død tidligere, eller som det viste seg i ettertid, nesten død flere ganger.

X- men forfatter Charles Soule fortalte USA Today at denne gangen, ville døden av Wolverine være «en hendelse som er designet for å holde seg».

Marvels sjefsredaktør Axel Alonso følger opp uttalelsene og la til: «Han er Gary Cooper i High Noon, han vet han skal død eneste er at han ikke vet om han kommer til himmelen eller helvete når det er helt slutt.»

Marvel rådet fans over hele verden er å forberede seg døden og allerede nå starte sorgprosessen, for Wolverine er død og vil forbli død. Det blir vanskelig for oss å gjøre noe med en fyr som er død.

Til tross for disse bastante uttalelsene er det mange som både tror og håper at det kommer mer og selv om han er død i tegneseriene betyr det ikke at han kommer til å dø på film, i hvert fall ikke så lenge filmene er en så ekstrem pengemaskin.

- Advertisement -

Siste nytt

Senator foreslår Maradona skal ta plassen til gentleman med bart

Argentina er fortsatt i sorg etter Diego Armando Maradona døde for to uker siden, bare 60 år...

Slutt på IKEA-katalogen etter 70 år

I løpet av de siste årene har IKEA blitt mer digital og tilgjengelig, og tatt til seg nye måter å få kontakt...

Hva skjer hvis forskere finner ut at Covid-19 ikke kommer fra Kina?

Du kan i en artikkel i Forskning skrevet av rådgiver i Veterinærinstituttet Bryndis Holm lese at det er satt sammen en internasjonal...

Tenerife er Spanias første smarte turistøy

Tenerife har utnyttet lavkonjunkturtiden under Covid-19 pandemien godt, noe som har resultert i utnevnelsen "Spanias første smarte turistøy".  Kåringen er...

Airbus: Om fem år har vi utviklet et fly som bruker hydrogen

Den europeiske flyprodusenten Airbus skjønner det haster å levere grønnere fly og har gitt seg selv en frist som er ti år...

More Articles Like This