fredag, desember 10, 2021

Nå kan du fly direkte til Albania

Må lese

Nissene i bingen sett av over 800 000

Etter én uke har 839 000 sett første episode av Nissene i bingen på TVNorge og discovery+....

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Albania beskrives som up and coming når det gjelder turistdestinasjoner, men foreløpig har det ikke vært helt enkelt for nordmenn å komme seg dit. Det vil Ving gjøre noe med.

– God mat, vakker natur, strender med krystallklart vann og Europas kanskje laveste priser gjør Albania til et attraktivt reisemål. Det skriver Ving om sin nye destinasjon. Fra sommeren 2019 er Albania med på reisekartet.

– Albania er et land hvor det skjer veldig mye, og utviklingen går fort. Det er ikke mange år siden landet begynte å satse på turisme, men allerede nå har de kommet langt både når det gjelder hotell, mat og service. Dessuten er prisene utrolig lave, forteller informasjonssjef i Ving, Siri Røhr- Staff.

Det blir fortsatt ikke direkte fly til landet, men når du reiser med Ving flyr du til Korfu, og tar deretter båt over til den koselige feriebyen Saranda. Du bestemmer selv om du vil oppleve både Saranda og Korfu, eller om du vil tilbringe hele ferien i Albania.

 

Fråtse i billig fisk

I Saranda har Ving håndplukket sju hoteller og byen har selvsagt både strand og en lang strandpromenade. byen kan du fråtse i fisk- og skalldyrsretter til en hyggelig pris, forteller Ving.

Men det er mer enn strand og sol i Albania. Bare noen timer innover i landet, i den vakre Drinas-dalen, ligger byen Gjirokaster med sine små gater, en festningsmur med flott utsikt og et gammelt bunkerkompleks: Cold War Tunnels. Sør for Saranda ligger Butrint, som blant annet har en fin bymur og et velbevart teater fra antikken.

- Advertisement -

Siste nytt

Nissene i bingen sett av over 800 000

Etter én uke har 839 000 sett første episode av Nissene i bingen på TVNorge og discovery+....

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men likevel ønsker klubben sammen med...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet Europa. Opp igjennom årene har...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter å ha godtatt å ta...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

More Articles Like This