Nå har du mulighet til å bevise du er en «gangster»

0
27
Det er bare 12 Lamborghini Countachs med det ikoniske "hvitt-på-hvitt"-designet i USA. Foto: Sotheby's.

Akkurat som veganere kjører rundt i en Tesla for å bevise de er bedre enn alle andre har du nå muligheten til å kjøre rundt i den ultimate gangssterbilen. – En «hvitt-på-hvitt»-designet Lamborghini brukt i filmen «Wolf of Wall Street».

Bilen som skal under hammeren hos Sotheby’s er en av to Lamborghini Countachs som ble brukt i Martin Scorseses film om de amerikanske børshaiene. – Du husker kanskje scenen. En cocky Jordan Belfort, spilt av Leonardo DiCaprio, klatrer inn i sin hvite Lamborghini Countach, åpner døren med foten og setter seg bak rattet.

Les: Den japanske spillprodusenten Nintendo tjener rått på nytt Zelda-spill og Super Mario-filmen

Herfra utspiller det seg to scenarier: Det første, som Belfort selv husker, hvor han på magisk vis klarer å kjøre bilen trygt til tross for høy promille. Og den andre, som viser hvordan han faktisk kjørte og knuste bilen til det ugjenkjennelige.

Nå vil Lamborghini Countachen som overlevde bilturen med DiCaprio i The Wolf of Wall Street snart være til salgs hos auksjonshuset Sotheby’s, mens den havarerte bilen «forblir i samme stand den dag i dag, og sementerer sin egen plass som et Hollywood-ikon med sine nå beryktede skader», skriver auksjonshuset RM Sotheby’s.

Bilen har fortsatt samme VKY 722 New York-skilt som den hadde i filmen. Foto: Sotheby’s.


Countach var en spesialutgave som ble lansert for å feire Lamborghinis 25-årsjubileum og var den mest avanserte versjonen av modellen da den ble utgitt i 1988. Det antas at kun 12 slike biler har blitt levert til USA, hvorav to ble «udødeliggjort» i Martin Scorsese’s. film fra 2013.

Auksjonshuset Sotheby’s legger bilen ut på auksjon 8. desember, og det er ventet at bilen vil innbringe mellom 1,5 og 2 millioner dollar.

Les på Sporten: Wrexham kliner til med sin største signering til nå

tabola

No posts to display