lørdag, desember 12, 2020

Nå er den neste Bond-piken avslørt

Må lese

Gjør som Therese Johaug kjøp Huawei

Det kan være greit å få med seg, nå som VG og Minerva kommentator Jan Arild Snoen...

Ny strømmetjeneste erstatter Dplay

Discovery lanserer ny global strømmetjeneste. Det betyr at Dplay vil bli omdøpt til discovery+, og at mer...

Senator foreslår Maradona skal ta plassen til gentleman med bart

Argentina er fortsatt i sorg etter Diego Armando Maradona døde for to uker siden, bare 60 år...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det er ikke ofte produsentene til Pinewood Studios røper handlingen til nye James Bond filmer. Det gjør at vi gjetter ut ifra den informasjonen vi får. Det har vært flere Nordiske skuespillere på audition med tanke på en sentral, skandinavisk rolle. Blant andre Ingrid Bolsø Berdal, Synnøve Macody Lund, Disa Östrand og Ida Engvoll. Vi har tippet på et nordisk tema ut ifra dette, men er litt usikre nå som ingen av de ble valgt.

Med nå er altså den neste Bond-piken på pass, det blir smellvakre Léa Seydoux. Hun har alltid et litt trist uttrykk og man har inntrykk av at hun tenker veldig.

Det er ikke en skuespiller hentet rett fra teaterskolen som de henter inn, hun har allerede en imponerende rolleliste som spenner over flere genre, «Blå er den varmeste fargen» som vant gullpalme i Cannes i fjord. Actionfilmen og det nærmeste Hollywood kommer en James Bonds serie Mission Impossible:Ghost Pototol hvor hun spilte meget dødelig leiemorder og Quentin Tarantinos «inglorious Basterds» filmen som skriver om andre verdenskrig.

Det er Sam Mendes som skal regissere også neste James Bond film, som da blir den 24 i rekken. Store deler av de sentrale skuespillerne er byttet ut til denne og forrige Bond film, med en ung Q som ikke presenterer en haug med tekniske hjelpemidler og gadgets.  Dødsfallet til M i slutten av forrige film gjorde at en ny M ble presentert med Ralph Finnes som skuespiller. Bond film på grunn av at M døde.

Hun føyer seg i en lang rekke av franske skuespillere som har spilt Bond-piker opp gjennom historien.

Daniel Craig er også denne gangen James Bond, i tillegg til Léa Seydoux som Bond-pike er Ralph Fiennes M, Ben Whishaw Q og Naomie Harris Monneypenny.

- Advertisement -

Siste nytt

Gjør som Therese Johaug kjøp Huawei

Det kan være greit å få med seg, nå som VG og Minerva kommentator Jan Arild Snoen...

Ny strømmetjeneste erstatter Dplay

Discovery lanserer ny global strømmetjeneste. Det betyr at Dplay vil bli omdøpt til discovery+, og at mer Eurosport-innhold vil finne veien til...

Senator foreslår Maradona skal ta plassen til gentleman med bart

Argentina er fortsatt i sorg etter Diego Armando Maradona døde for to uker siden, bare 60 år gammel av hjerteattakk. Den argentinske...

Slutt på IKEA-katalogen etter 70 år

I løpet av de siste årene har IKEA blitt mer digital og tilgjengelig, og tatt til seg nye måter å få kontakt...

Hva skjer hvis forskere finner ut at Covid-19 ikke kommer fra Kina?

Du kan i en artikkel i Forskning skrevet av rådgiver i Veterinærinstituttet Bryndis Holm lese at det er satt sammen en internasjonal...

More Articles Like This