mandag, februar 21, 2022

Nå er den neste Bond-piken avslørt

Må lese

Lyse kjøper Ice

Det er i dag inngått en avtale hvor Lyse kjøper Ice Group Scandinavia Holdings for 5,5 milliarder...

Les dette før du begynner med sports betting

Det å ha forskjellige hobbyer og aktiviteter er noe som gjør hverdagen litt bedre, og avhengig av...

Sting selger musikken sin

Nå kan trolig Sting alene redde hele regnskogen for selv om ikke beløp er offentliggjort sitter han...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det er ikke ofte produsentene til Pinewood Studios røper handlingen til nye James Bond filmer. Det gjør at vi gjetter ut ifra den informasjonen vi får. Det har vært flere Nordiske skuespillere på audition med tanke på en sentral, skandinavisk rolle. Blant andre Ingrid Bolsø Berdal, Synnøve Macody Lund, Disa Östrand og Ida Engvoll. Vi har tippet på et nordisk tema ut ifra dette, men er litt usikre nå som ingen av de ble valgt.

Med nå er altså den neste Bond-piken på pass, det blir smellvakre Léa Seydoux. Hun har alltid et litt trist uttrykk og man har inntrykk av at hun tenker veldig.

Det er ikke en skuespiller hentet rett fra teaterskolen som de henter inn, hun har allerede en imponerende rolleliste som spenner over flere genre, «Blå er den varmeste fargen» som vant gullpalme i Cannes i fjord. Actionfilmen og det nærmeste Hollywood kommer en James Bonds serie Mission Impossible:Ghost Pototol hvor hun spilte meget dødelig leiemorder og Quentin Tarantinos «inglorious Basterds» filmen som skriver om andre verdenskrig.

Det er Sam Mendes som skal regissere også neste James Bond film, som da blir den 24 i rekken. Store deler av de sentrale skuespillerne er byttet ut til denne og forrige Bond film, med en ung Q som ikke presenterer en haug med tekniske hjelpemidler og gadgets.  Dødsfallet til M i slutten av forrige film gjorde at en ny M ble presentert med Ralph Finnes som skuespiller. Bond film på grunn av at M døde.

Hun føyer seg i en lang rekke av franske skuespillere som har spilt Bond-piker opp gjennom historien.

Daniel Craig er også denne gangen James Bond, i tillegg til Léa Seydoux som Bond-pike er Ralph Fiennes M, Ben Whishaw Q og Naomie Harris Monneypenny.

- Advertisement -

Siste nytt

Lyse kjøper Ice

Det er i dag inngått en avtale hvor Lyse kjøper Ice Group Scandinavia Holdings for 5,5 milliarder...

Les dette før du begynner med sports betting

Det å ha forskjellige hobbyer og aktiviteter er noe som gjør hverdagen litt bedre, og avhengig av hva interessene våre er, er...

Sting selger musikken sin

Nå kan trolig Sting alene redde hele regnskogen for selv om ikke beløp er offentliggjort sitter han trolig igjen med vanvittig mye...

Årets Spellemann-nominasjoner domineres av Girl in Red

Marie Ulven Ringheim setter rekord i antall Spellemann-nominasjoner Årets Spellemann-nominasjoner er endelig ute, og det er spesielt ett navn...

Equinor skuffer inn cash i rekordhøyt tempo

Hvis du lurer på hvem som har alle pengene, så er det selskaper som driver med energi i en eller annen form....

More Articles Like This