søndag, desember 5, 2021

Nå er den neste Bond-piken avslørt

Må lese

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det er ikke ofte produsentene til Pinewood Studios røper handlingen til nye James Bond filmer. Det gjør at vi gjetter ut ifra den informasjonen vi får. Det har vært flere Nordiske skuespillere på audition med tanke på en sentral, skandinavisk rolle. Blant andre Ingrid Bolsø Berdal, Synnøve Macody Lund, Disa Östrand og Ida Engvoll. Vi har tippet på et nordisk tema ut ifra dette, men er litt usikre nå som ingen av de ble valgt.

Med nå er altså den neste Bond-piken på pass, det blir smellvakre Léa Seydoux. Hun har alltid et litt trist uttrykk og man har inntrykk av at hun tenker veldig.

Det er ikke en skuespiller hentet rett fra teaterskolen som de henter inn, hun har allerede en imponerende rolleliste som spenner over flere genre, «Blå er den varmeste fargen» som vant gullpalme i Cannes i fjord. Actionfilmen og det nærmeste Hollywood kommer en James Bonds serie Mission Impossible:Ghost Pototol hvor hun spilte meget dødelig leiemorder og Quentin Tarantinos «inglorious Basterds» filmen som skriver om andre verdenskrig.

Det er Sam Mendes som skal regissere også neste James Bond film, som da blir den 24 i rekken. Store deler av de sentrale skuespillerne er byttet ut til denne og forrige Bond film, med en ung Q som ikke presenterer en haug med tekniske hjelpemidler og gadgets.  Dødsfallet til M i slutten av forrige film gjorde at en ny M ble presentert med Ralph Finnes som skuespiller. Bond film på grunn av at M døde.

Hun føyer seg i en lang rekke av franske skuespillere som har spilt Bond-piker opp gjennom historien.

Daniel Craig er også denne gangen James Bond, i tillegg til Léa Seydoux som Bond-pike er Ralph Fiennes M, Ben Whishaw Q og Naomie Harris Monneypenny.

- Advertisement -

Siste nytt

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter å ha godtatt å ta...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020. – Selv om...

Guadalupe Maravilla presenteres i en stor utstilling på Henie Onstad

Guadalupe Maravilla har nettopp blitt utnevnt til mottager av Lise Wilhelmsen Art Award og blir for første gang presentert i en soloutstilling...

More Articles Like This