søndag, februar 20, 2022

Myst gjenoppstår som TV serie

Må lese

Lyse kjøper Ice

Det er i dag inngått en avtale hvor Lyse kjøper Ice Group Scandinavia Holdings for 5,5 milliarder...

Les dette før du begynner med sports betting

Det å ha forskjellige hobbyer og aktiviteter er noe som gjør hverdagen litt bedre, og avhengig av...

Sting selger musikken sin

Nå kan trolig Sting alene redde hele regnskogen for selv om ikke beløp er offentliggjort sitter han...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

I 1993 var spillet Myst det store, du var «the Stranger» den fremmede som kom til en verden kalt «Age». Stedet ga opphavet til spillserien Age of Myst. Dette pek og klikkspillet designet og utviklet av brødrene Robyn og Rand Miller opplevde stor suksess og klarte å få spillere også på den da moderne CD-Rom teknologien.

Spillet var det mest solgte spillet gjennom tidene frem til The Sims ble lansert nesten 10 år etter starten av Myst.

Reisen til Age gjøres ved hjelp av en spesiell bok og hva som skjer i spillet er i stor grad (for den tiden) bestem av de handlingene som du gjør. I starten på reisen til Age kommer du til øya Myst, derfra ved hjelp av andre bøker og oppdagelsesreisende kan du reise videre til nye verdener og steder.

Spillserien sin popularitet førte til flere spin off serien og bokutgivelser. Nå har Legendary TV og Digital Media blitt enige med Cyan Worlds utviklingsselskapet til Myst om å gjøre dette til en TV serie.

For de med litt mere nerdete interesser kan vi fortelle at Myst først ble laget for Macintosh-datamaskiner og lansert den 24. september, 1993.  Man skjønner hvor tidlig ute de var hvis man ser på de forskjellige utgavene av spillet som senere har blitt relansert for; Saturn, Microsoft Windows, Jaguar CD, 3DO, CD-i, PlayStation, AmigaOS, PSP, Nintendo DS, og iOS. Lenge var spillet hovedargumentet for Mac brukere, joda vi har spill vi også, litt som Super Mario for Nintendo og Halo senere for Xbox.

Det er ikke foreløpig sluppet noen flere detaljer annet enn at en avtale rettigheter for å produsere en TV serie er gjort og at det planlegges lansering i 2016.

- Advertisement -

Siste nytt

Lyse kjøper Ice

Det er i dag inngått en avtale hvor Lyse kjøper Ice Group Scandinavia Holdings for 5,5 milliarder...

Les dette før du begynner med sports betting

Det å ha forskjellige hobbyer og aktiviteter er noe som gjør hverdagen litt bedre, og avhengig av hva interessene våre er, er...

Sting selger musikken sin

Nå kan trolig Sting alene redde hele regnskogen for selv om ikke beløp er offentliggjort sitter han trolig igjen med vanvittig mye...

Årets Spellemann-nominasjoner domineres av Girl in Red

Marie Ulven Ringheim setter rekord i antall Spellemann-nominasjoner Årets Spellemann-nominasjoner er endelig ute, og det er spesielt ett navn...

Equinor skuffer inn cash i rekordhøyt tempo

Hvis du lurer på hvem som har alle pengene, så er det selskaper som driver med energi i en eller annen form....

More Articles Like This