Mulla Krekar kan ikke reise til USA

0
108

Disney land, Disney World, Golden gate, Harlem, New Orleans under Mardi gras, Gran Canyon, Empire State building og Tower records er alle steder Mulla Krekar ikke kan reise til og oppleve utenom i bøker og filmer. USA har jeg lært fra jeg var liten stenger folk ute hvis de har brutt loven og sittet inne. Han kan sikkert reise til Euro Disney, men det blir ikke helt det samme.

Selv om han nå har sittet inne i snart to år og vært en flittig bruker av både gym og solarium kan han ikke reise og vise seg frem på Muscle Beach når han om et par uker slipper ut. 25 Januar i god tid før vinterferien er slippdato for Mullaen.

Det spennende nå er ikke om han blir sendt hjem til Irak eller ikke, men hvordan FRP som alltid har syntes det har vært helt uakseptabelt at han ikke er sendt hjem nå skal forklare at han nå snart fritt kan sitte på trikken med koranen under armen og stille støtte al Qaida eller den terrororganisasjonen som er mest i vinden om dagen.

FRPs Jan Arild Ellingsen mener det vil være en like stor seier for FRP når Mulla Krekar sendes hjem som for Obama da de tok livet Osama Bin Laden. Vil det være et like stort tap når de oppdager at han ikke kan sendes hjem likevel.

Slik er det å bo i et demokrati sier Siv Jensen, som i tillegg må forholde seg til lover og regler. Det er helt forferdelig, tenk så ille ha hadde det vært mye bedre med et enevelde som helt uten lov og dom kunne fengsle alle de som ikke er hjernedøde nok til å godta de lover som til enhver tid passer. Tenk alle de vi kunne sendt hjem hvis vi bare hadde vært et diktatur selv med Siv Jensen som keiser. Da kunne du sittet inne på en restaurant og røket på deg kols helst uten å tenke på konsekvensene.

Mulla Krekar som forøvrig ikke er en Mulla på grunn av manglende utdannelse sier han har brukt tiden i fengsel til å studere koranen og vil fortsette å gjøre det etter at han kommer ut igjen, slipp fangene fri det er vår.

Normalt ville jeg si at FRP legger en felle for seg selv med nå å gå så høyt ut på banen og i posisjon fronte at Mulla Krekar skal sendes rett hjem etter soning. Så fort skal han sendes ut av det ikke er tid til at Benny og Kjell skal kunne plukket han opp.  Etter hvert som han er ute i det fri og ukene blir til måneder og år ville en normal velger kanskje si, skulle ikke han sendes ut med en gang, hvorfor fikk ikke mitt parti FRP det til?

FRP reddes trolig igjen av å ha velgere med underutviklede evner til å tilegne seg og nyttiggjøre seg ny kunnskap.

 

Hit kan ikke Mulla Krekar reise
Hit kan ikke Mulla Krekar reise
tabola

No posts to display