søndag, april 4, 2021

Monopol kommer i Game of Thrones utgave

Må lese

Dette er ikke en spiller verdt 3 milliarder!

Erling Braut Haaland fikk mye oppmerksomhet i dagene før kveldens kamp mot Frankfurt etter at hans far...

Åpner opp lommeboka i gigantisk kulturpakke

Det er ikke småpenger den britiske regjeringen nå gir til en skadeskutt kultursektor. En hjelpepakke 4,7 milliarder...

Mats Zuccarello kunne juble igjen etter to strake NHL-tap

Påskeuka startet ikke godt for Wild med to smeller på rappen mot San Jose Sharks, men i...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Ikke mange tv serier egner seg som brettspill, vi av den grunn overrasket da det litt tidligere i dag ble annonsert at det kommer en Game of Thrones utgave av Monopol, i hvert fall i USA og England. Hvis man prøver å tenke etter kan man se likheter i maktspillet i Game of Thrones og i Monopol.

I Monopol kan man rykke rett inn i fengsel uten lov og dom, noe som også er tilfelle i Game of Thrones. Vold og sex er det mye av i Game of Thrones, en del blir sikkert hissige og kan uttrykke seg fysisk ved å måtte foreta en stor utbetaling eller å ha landet på et hotell på Rådhusplassen. Og husk Ikke noe er mer sexy enn en hel gate fylt med hoteller og en full bankkonto.

OK så er sammenligningene litt vel tynne, men det handler om land og makt og penger begge deler. Game of Thrones Monopol blir den ultimate utgaven, vi kan forvente halvnakne brikker, eiendommer med mulighet for tilfeldig sex og mye dårlig tannhygiene, utradisjonell innkreving av utestående, skummelt landskap og farer som lurer.

Håper man kan velge karakter å spille med og ikke må rase rundt som en veteranbil eller flosshatt, da er det kulere å være smarte Arja Stark eller den dumme kjempen Hodor. Jeg er helt sikker på at en «Nightwalker» klarer å snakke seg ut av en hotellregning. Spiller man som en Lannister kan man helt klart fremføre argumentet at man i utgangspunktet eier alt.

Det er ikke satt noen dato for lansering av spillet, trolig kommer det før sesong 5 starter i april. Det vi har nå er bildet som er lagt ved pressemeldingen.

- Advertisement -

Siste nytt

Dette er ikke en spiller verdt 3 milliarder!

Erling Braut Haaland fikk mye oppmerksomhet i dagene før kveldens kamp mot Frankfurt etter at hans far...

Åpner opp lommeboka i gigantisk kulturpakke

Det er ikke småpenger den britiske regjeringen nå gir til en skadeskutt kultursektor. En hjelpepakke 4,7 milliarder kroner skal hjelpe kultursektoren til...

Mats Zuccarello kunne juble igjen etter to strake NHL-tap

Påskeuka startet ikke godt for Wild med to smeller på rappen mot San Jose Sharks, men i den tredje bortekampen kom vendepunktet.

Nordmenn spiser dobbelt så mange egg i påsken som ellers i året

Tenkt hvis alle de eggene vi spiser i løpet av Påsken, - 26 millioner av den isteden ble klekket ut og plassert...

Kan kasinospill bidra til å gjøre vampyrer «kult» igjen?

Vampyrer vet alle hva er, enten det er som blodsugere i Bram Stokers Dracula, eller sexy, romantiske vesener fra Twilight. Det kanskje...

More Articles Like This