Millie Bobby Brown er glad for at «Stranger Things» tar slutt

0
27
Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown angrer ikke på at «Stranger Things» tar slutt. Brown snakket om hvorfor hun vil si farvel til Netflix-serien

Den forestående slutten av Stranger Things gjør fansen trist, men det ser ikke ut til å bekymre spesielt showets største stjerne, Millie Bobby Brown. Skuespillerinnen snakket om det i et nytt intervju (gitt før streiken).

– Når du er klar, tenker du: «Ok, la oss gjøre dette. La oss takle dette siste senioråret. La oss komme oss vekk herfra’. «Stranger Things» tar mye tid å filme, og det hindrer meg i å lage historier jeg brenner for. Så jeg er klar til å si: ‘Takk, og farvel. – sa Brown.

Skuespillerinnen bemerket at deltakelsen i Stranger Things hjalp henne til å bli bedre i jobben sin, og at selv når serien ble avsluttet, ville hun fortsatt kunne se kollegene sine fra settet. Dette er ikke første gang Brown har gitt uttrykk for at hun er klar til å fullføre arbeidet med settet – tilbake i august snakket hun om hvordan hun, til tross for takknemligheten, er klar til å lage sine egne historier og leve sitt eget liv. I et nytt intervju la skuespillerinnen til at da hun var 13, leste hun at hun var en «bortskjemt idiot» som svar på sin måte i samtaler med journalister, inkludert å blande seg med kollegene hennes fra settet til Netflix-hiten.

– Vi er barn – vi snakker om hverandre. Jeg ble bare straffet for å snakke for mye og dele og være for høylytt -. Hun ble anklaget for, som hun husker det, «å prøve å stjele tordenen» fra sine medspillere. Voksne voksne kalte henne «en idiot», «dum» og «en drittunge». –

Les: Liverpool-stjerne følger Ryan Reynolds

Les: David Beckham forteller alt

tabola

No posts to display