Paul McCartney snakker ærlig og kraftfullt om Yoko Ono

0
53
Yoko Ono, John Lennon, Paul McCartney (fot. the guardian)

Paul McCartney husker godt hendelsen som preget The Beatles. Musikeren sier direkte at John Lennons forhold til Yoko Ono var en forstyrrelse i bandets rom.

I «McCartney: A Life in Lyrics»-podcasten snakket Paul McCartney om forholdet mellom John Lennon og Yoko Ono og hvordan det påvirket både gruppen og McCartneys vennskap med Lennon. Musikeren skar ikke ordene og sa åpent at dette forholdet var en forstyrrelse i bandets rom. Fra dette intervjuet ble det klart at bandmedlemmene ikke var veldig begeistret over Onos tilstedeværelse i innspillingsstudioet.

– John og Yoko hadde blitt sammen og det måtte påvirke dynamikken i gruppen. Ting som at Yoko bokstavelig talt var midt i innspillingen var noe som måtte håndteres. Tanken var at hvis John ville at dette skulle skje, så måtte det skje. Det var ingen grunn til å ikke gjøre det. Vi ville tillate det, og vi ville ikke lage noe oppstyr. Men samtidig tror jeg ikke noen av oss likte det spesielt. Det var en innblanding på arbeidsplassen. Vi hadde en måte å jobbe på. Vi fire jobbet med George Martin. Og det var i grunnen det. Og vi har alltid gjort det på den måten. Så fordi jeg ikke var veldig konfronterende, tror jeg vi bare holdt kjeft og fortsatte med det. – sa McCartney.

Les: Fikk tilbud fra saudiarabisk klubb

Les: David Beckham forteller alt

tabola

No posts to display