«Men in Black» flysikkerhetsvideo

0
100

Et av de kjedeligste ordene i verden er flysikkerhetsvideo, bare tanken er nok til å skrinlegge flyreisen og sjekke hvor langt er det egentlig å kjøre til Kreta.  Vi har funnet løsningen og ignorerer alle innstendige oppfordringer fra serveringspersonalet om å skru av mobilen og vie vår fulle oppmerksomhet i retning av denne videoen som skal redde liv, våre liv.

Trenger disse videoene å være så kjedelige?  Air New Zealand svarte med et rungende nei og har i lengre tid laget underholdene og nyskapende flysikkerhetsvideoer. Inspirert av begivenheter og kjente filmer har de samlet sammen lokale helter og skuespillere i en rekke videoer, som har hatt suksess blant passasjerer og på nett.

Air New Zealand er sponsor av sitt nasjonale rugby lag, All Blacks. Snart begynner verdensmesterskapet i England og i den forbindelse fikk de med seg noen spillere, noen skuespillere og artister i å lage en «Men in Black» video. De klarte til og med å få seg den amerikanske skuespilleren Rip Torn , som spilte Agent Zed i Men In Black I og II .

 

Medvirkende: den australske sangeren Stan Walker sammen med All Black stjerner Israel Dagg, Dan Carter, Richie McCaw, Kieran Read, Keven Mealamu, Sam Whitelock og trener Steve Hansen. Engelske Martin Johnson, Australsk legende David Campese, Argentinske Agustin Pichot I tillegg til Rip Torn.

Flyselskapet klarte å få med seg mange av skuespillerne fra Hobbiten og Regissør av Ringenes Herre og Hobbiten filmene Peter Jackson.

Flysikkerhetsvideoen «Hobbiten» ble en kjempesuksess og selskapet lovet den gang flere påfunn.

 

 

hero2

hero4

tabola

No posts to display