Matthew Perry er død. Ny informasjon om komedieikonets plutselige død

0
26
Matthew Perry (fot. oneindia)

Han var en av de skuespillerne som ikke trengte noen introduksjon. Alle bare kjente ham. Matthew Perry, komedieikonet som verden elsket for sin rolle som Chandler i serien «Friends», er død. Perry døde i sitt hjem 28. oktober. Ny informasjon kommer til media angående skuespillerens plutselige død.

«Friends» er absolutt en av de viktigste sitcoms i TV-historien. Psykologer studerte den kulturelle innvirkningen av «Friends» mens serien ble sendt, og resultatene taler for seg selv. Jennifer Anistons frisyre fikk kallenavnet «Rachel» og ble kopiert over hele verden. Joeys slagord «How you doin’?» har blitt en populær del av vestengelsk slang. Chandlers vane med å avslutte uferdige setninger med sarkasme hadde en innvirkning på publikums tale. Dessverre vil vi aldri høre Chandlers sarkasme igjen, fordi Matthew Perry, som spilte ham, døde uventet den 28. oktober hjemme hos ham.

Matthew Perry døde plutselig i sitt hjem 28. oktober. Skuespilleren ble funnet bevisstløs i et boblebad. Ifølge de første pressemeldingene ble det ikke funnet noe på åstedet som tyder på at skuespilleren var blitt myrdet. Det ble ikke funnet narkotika på ham. Den bevisstløse skuespilleren ble funnet av sin assistent. De første rapportene om skuespillerens dødsårsak indikerer drukning.

Den offisielle årsaken er imidlertid ukjent. På dette tidspunktet er obduksjonen fullført og en toksikologisk rapport er bestilt. Som rapportert er ytterligere tester nødvendig. Derfor ble det bestilt en toksikologisk rapport. Resultatene er ment å bidra til å avgjøre om noen stoffer bidro til 54-åringens død. Ventetiden på resultatene av en slik test er flere uker.

Les: 13 spillere som utrolig nok ble nominert til Ballon d’Or

Les: Jeg ble profesjonell fotballspiller i 1997

tabola

No posts to display