4 kule Halloween- komedier

0
10

Det er vanlig å se skrekkfilmer på Halloween. Vi tror imidlertid at komedier er bedre enn skrekkfilmer, så vi presenterer for deg våre 4 favoritt Halloween-komedier til Halloween.

The Addams Family

Alle som ikke har hatt muligheten til å møte Addams-familien er et must! Litt skummelt, ganske morsomt og helt uforutsigbart – Addams-familien på sitt beste! Den uvanlige Addams-klanen inkluderer den romantiske slyngelen Gomez, en sjarmerende kvinne fascinert av døden, Morticia og barna deres – Wednesday og Pugsley. Med en hjelpende hånd og en Frankenstein-lignende tjener må familien forsvare seg mot Gomez’ falske bror, som ønsker å overta familieformuen.

The Haunted Mansion

Eiendomsmegler Jim Evers og hans kone (og forretningspartner) Sarah får et ekstremt gunstig tilbud om å kjøpe et historisk herskapshus i Louisiana. På invitasjon fra den eksentriske eieren, Edward Gracey, drar de med barna sine for å se huset. Gracey og hans mystiske majordomo Ramsley spinner urovekkende spøkelseshistorier. Når en voldsom storm avskjærer herskapshuset fra verden, blir disse drømmene virkelighet. Det viser seg at huset er bebodd av 999 spøkelser, og Sara er forbundet med en forbannelse.

Coco

En film som fanger Halloween-stemningen på en spesielt pittoresk måte er den vakre og kloke Disney-animasjonen – Coco. Filmens handling foregår i stor grad i de dødes land, og i en verden av meksikansk tro, presenteres etterlivet på en usedvanlig interessant måte. 12 år gamle Miguel faller inn i de dødes verden. Gutten ønsker å bli musiker, i strid med gjeldende familietradisjoner. Ved å dykke ned i fortiden når han sine forfedre, takket være hvem han kan gjøre drømmen sin til virkelighet.

Ghostbusters

Når universitetet begrenser ansettelse i parapsykologisk avdeling, forvandler Drs Venkman, Stantz og Spengler seg fra forskere til Ghostbusters – sporere og utryddere av pesten av paranormale fenomener! Og her er deres første oppgave: den sjarmerende Dana Barrett oppdager at kjøleskapet hennes har blitt en mystisk portal til åndenes verden. Heltene våre står ansikt til ansikt med en eldgammel ond kraft som har et klart definert mål: å gjøre Manhattan til helvete!

Les: United-spillerne fikk kjenne på Ten Hags vrede

Les: Milliardbud som knuser Neymar sin verdensrekord

tabola

No posts to display