søndag, desember 19, 2021

Martin Ødegaard returnerer til Real Madrid først når Zinedine Zidane er borte

Må lese

O.J Simpson er en helt fri mann

Det er en gledens dag for den tidligere NFL stjernen og skuespiller fra "Mannen med den nakne...

Nordisk båttradisjon innskriven på eksklusiv liste over verdas kulturarv

Den nordiske klinkbåttradisjonen har blitt innskriven på UNESCO si liste over den immaterielle kulturarven i verda. Dette...

Dette er den perfekte underholdningen i jula

Desember og julen er en fantastisk tid, men innimellom kan det bli langt tid mellom slagene. Noen...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Senere i dag kommer han som er norges nest største fotballstjerne om dagen Martin Ødegaard til å presenteres som Arsenal spiller for resten av sesongen.

Det er hans meget kjølige forhold til Real Madrid manager Zinedine Zidane som er årsaken til han ikke får spille og som resultat leies bort resten av sesongen.

Les: AC Milan signerer nok en superstjerne

Resten av ledelsen i Real Madrid ønsker at klubben skal satse mer på unge lovende spillere som Brahim, Dani Ceballos, Martin Ødegaard og Sergio Reguilon. – På papiret er den franske supermanageren enig, men i praksis velger han gamle travere stort sett hele tiden.

Journalisten Sergio Santos som følger Real Madrid nøye mener som Sporten.com at Zinedine Zidane nærmer seg en exit, men først etter sesongen.

Det har vært dårlig stemming i klubben en stund og ujevne resultater er et resultat av det, de siste ukene har kritikken økt i omgang mot Zinedine Zidane, han er rapportert nær oppsigelse.

Spesielt onsdagens nederlag mot Alcoyano i Copa del Rey burde ha fått Reals sportslige ledelse, ledet av president Florentino Perez, til å ville sparke manageren, men Zidane overlever for nå.

Les på Engelske Klubber: Ødegaard velger Premier League!

I det minste er det spådommen til AS-journalisten Sergio Santos, som følger Real Madrid tett.

«Det er ikke i klubbens vurdering å si opp Zidane akkurat nå, men det er sannsynligvis noe de gjør etter sesongen. Klubben mener at samarbeidet har nådd slutten av veien»

«Klubben har lenge ønsket å fokusere mer på de unge spillerne som Brahim, Dani Ceballos, Martin Ødegaard og Sergio Reguilon, men Zidane har vist at han ikke er i stand til å få de unge til å overta klubbens veteraner.»

«Han har ikke klart å skape et generasjonsskifte, men har en tendens til fortsatt å bruke spillere som Marcelo, Kroos, Benzema og så videre, og det betyr at de unge spillerne ikke har fått de rollene klubben hadde forventet i det hele tatt».

Zidane trekker seg ikke

For noen år siden valgte Zidane selv å dra til tross for stor suksess, men franskmannen vil neppe trekke seg denne gangen, mener Santos.

«Jeg tror ikke Zidane selv velger å dra, men jeg tror heller ikke han vil gjøre opprør etter denne sesongen hvis ting ikke endrer seg og blir bedre».

«Hvis han stoppet nå, ville spillerne han har vist han stoler på føle seg forrådt, så han venter».

«Laget spiller dårlig i de fleste kamper. Hvis du taper en kamp, ​​kan du si at du har vært uheldig, men hvis du taper mot Cadiz, Alaves og Alcoyano, mens du spiller uavgjort mot Osasuna og Elche, skyldes det ikke bare uflaks»

I løpet av sine to sesonger i Real Madrid har Zinedine Zidane ledet klubben til tre Champions League-trofeer og to spanske mesterskap.

Martin Ødegaard har vist han er ekstremt bevist på sin egen karriere, det er null sjanse han returnerer til Real Madrid til sommeren hvis Zinedine Zidane fortsatt er manager.

Les på Helsesjefen: Ni av ti nordmenn er misfornøyd med sexlivet

- Advertisement -

Siste nytt

O.J Simpson er en helt fri mann

Det er en gledens dag for den tidligere NFL stjernen og skuespiller fra "Mannen med den nakne...

Nordisk båttradisjon innskriven på eksklusiv liste over verdas kulturarv

Den nordiske klinkbåttradisjonen har blitt innskriven på UNESCO si liste over den immaterielle kulturarven i verda. Dette er ei stadfesting av at...

Dette er den perfekte underholdningen i jula

Desember og julen er en fantastisk tid, men innimellom kan det bli langt tid mellom slagene. Noen ganger trenger man litt underholdning...

J.K. Rowlings bok «Harry Potter og de vises stein» solgt for rekordpris

Suksessen vil ingen ende ta for J.K. Rowlings som nå jobber med en forlengelse på Harry Potter historien.

Joshua Kimmich skjønner han har vært en tosk

Bayern München-stjernen Joshua Kimmich sier han skal vaksinere seg mot korona og avslutter med det en lang debatt i Tyskland.

More Articles Like This