Frank Lampard har fått sparken i Chelsea

0
97
Frank Lampard

Det ble nesten to sesonger for Frank Lampard som manager på Stamford Bridge, men elendige resultater, sørger nå for at han får sparken og byttes ut med en tørrpinn fra Tyskland.

Ingen har scoret flere mål for Chelsea enn Frank Lampard

Det at Frank Lampard er en levende legende som alltid vil være en viktig del av klubben kjøpte han trolig noen ekstra uker som manager. Chelsea eier Roman Abramovitsj håpet i det lengste å ta Premier League og Champions League med Frank Lampard ved sin side.

Les: Martin Ødegaard returnerer til Real Madrid først når Zinedine Zidane er borte

Etter å ha brukt neste tre milliarder på spillere i sommer så starten på sesongen lys ut, men så startet nedturen for alvor i november. – Det er nå hele 11 poeng opp til Manchester United sin topper Premier League. Chelsea har bare 29 poeng etter 19 kamper og befinner seg helt nede på 9.plass.

Lampard hadde kun én sesong bak seg som manager (Derby på nivå to) før han i juli 2019 tok over klubben han spilte 648 kamper for. Med 211 mål er han tidenes mestscorende Chelsea-spiller.

42-åringen innfridde det første året. Tross en overgangsnekt ledet han i sommer Chelsea til fjerdeplass og CL-spill.

Les på Sporten: The Times: Betaler 21 millioner for Martin Ødegaard

Roman Abramovitsj har eid Chelsea siden 2003. Han er kjent for å være kjapp på sparkingen hvis resultatene uteblir.

Neste mann ut, ser ut til å bli dønn kjedelige og systematiske Thomas Tuchel som nettopp fikk sparken i Paris Saint-Germain

Les på Helsesjefen: Ni av ti nordmenn er misfornøyd med sexlivet

tabola

No posts to display