Manchester United snakker med Jorge Mendes om Cristiano Ronaldo

0
158

Der er ikke bare den portugisiske superstjernen som ser tilbake på tiden på Old Trafford med glede, det gjør også fansen, Ronaldo sin lagkamerat og nåværende manager Ole Gunnar Solskjær.

Cristiano Ronaldo fikk sin første Ballon d’Or i Manchester United drakt, nå over ti år etter på slutten av sin karriere er alle klare for å rulle ut den røde løperen og ønske en gammel helt velkommen hjem.

Sporten.com har skrevet om at det er interesse fra alle parter om å få til en overgang, nå skriver Record at Manchester United har henvendt seg til Cristinano Ronaldo sin agent Jorge Mendes for å få starte overgangssamtaler.

Les: Gode nyheter fra Dave Grohl

Da Ronaldo gikk fra Real Madrid til Juventus for to år siden solgte de Ronaldo drakter og effekter for over en milliard, hovedsponsor Jeep doblet sitt engasjement, aksjekursen gikk opp med 36% og klubben fikk 10 millioner flere følgere i sosiale medier i løpet av en uke.

Vi ser flere lurer på om det er verdt å bruke så mye penger som trolig må brukes for å få det til, slik vi ser det er kjøp av Ronaldo en sikrere investering enn antibac og munnbind.

Les på Engelske klubber: Manchester United gjør seg lekre for Ronaldo

tabola

No posts to display