søndag, februar 28, 2021

AC/DC er tilbake!

Må lese

Aston Villa eier redder Joe & The Juice

Den danske kjeden Joe & The Juice har over 300 utsalgssteder i 16 land, og som alle...

Peugeot har en helt ny logo

Alle gjør det om dagen! - De største bilprodusentene som Opel, Nissan, Toyota, BMW, VW og Kia...

Zuccarello fortsetter storspillet for Wild

Mats Zuccarello scoret det første målet da Minnesota Wilds vant overlegent 6-2 over Colorado Avalanche.

AC/DC slipper sitt 17. studioalbum POWER UP i dag, fredag 13. november. Dette blir første gang siden 2014 at det legendariske bandet gir ut ny musikk. 

De startet det hele med den første singelen «Shot In The Dark» for noen uker siden. På låten finner du besetningen Angus Young (hovedgitar), Brian Johnson (hovedvokal), Cliff Williams (bassgitar), Phil Rudd (trommer) og Stevie Young (rytmegitar), som igjen fyrer på alle plugger.

Mange trodde at det var over for det legendariske bandet da problemene hopet seg opp for de aldrende rockerne. De senere årene har flere av bandmedlemmene gitt seg. Trommis Phil Rudd ble erstattet i 2014 etter å ha blitt siktet for narkotikaforbrytelser og drapstrusler på New Zealand.

LES: Gode nyheter fra Dave Grohl

Malcolm Young trakk seg tilbake i 2014 på grunn av helseproblemer. Nevøen Stevie Young overtok plassen i bandet under innspillingen av bandets siste album, Rock or Bust, og den påfølgende verdensturneen. Malcolm Young døde i 2017.

I 2016 måtte vokalist Brian Johnson trekke seg fra turnevirksomhet på grunn av problemer med hørselen, og ble midlertidig erstattet av Axl Rose.

Senere samme år takket bassist Cliff Williams for seg på grunn av de mange utskiftingene i bandet.

Men primusmotor og supergitarist Angus Young har nok en gang fått samlet troppene. Nå er både Cliff Williams og ikke minst Brian Johnson tilbake i godt gammelt slag på POWER UP.

Glad i salat? Nå kommer «Veggie de Luca»!

For albumet er bandet gjenforent med produsent Brendan O’Brien, som satt i førersetet på Black Ice fra 2008 og Rock Or Bust fra 2015. Veldig gira for det neste tiåret, har AC/DC valgt ut tolv nye låter til albumet, som stolt holder på bandets signaturlyd og kraftige kjennetegn.

AC/DC er tilbake i 2020. Gjør deg klar for POWER UP nå.

TRACKLIST:

1.     Realize

2.     Rejection

3.     Shot In The Dark

4.     Through The Mists Of Time

5.     Kick You When You’re Down

6.     Witch’s Spell

7.     Demon Fire

8.     Wild Reputation

9.     No Man’s Land

10.  Systems Down

11.  Money Shot

12.  Code Red

- Advertisement -

Siste nytt

Aston Villa eier redder Joe & The Juice

Den danske kjeden Joe & The Juice har over 300 utsalgssteder i 16 land, og som alle...

Peugeot har en helt ny logo

Alle gjør det om dagen! - De største bilprodusentene som Opel, Nissan, Toyota, BMW, VW og Kia har Peugeot har gitt seg...

Zuccarello fortsetter storspillet for Wild

Mats Zuccarello scoret det første målet da Minnesota Wilds vant overlegent 6-2 over Colorado Avalanche. Scoringen kom etter et...

Bikinibabes i skiløypene

Et tilsynelatende selvmotsigende konsept lanseres på TV i disse dager. Discovery lanserer en sesong av Ex On The Beach, helt uten strand...

Steven Gerrard er ikke overrasket Celtic sjefen er ute

Kristoffer Ajer og Mohamed Elyounoussi får en ny sjef i nærmeste fremtid etter at manager Neil Lennon tidligere i dag fikk sparken...

More Articles Like This