fredag, november 13, 2020

AC/DC er tilbake!

Må lese

AC/DC er tilbake!

AC/DC slipper sitt 17. studioalbum POWER UP i dag, fredag 13. november. Dette blir første gang siden 2014 at det...

Manchester United snakker med Jorge Mendes om Cristiano Ronaldo

Der er ikke bare den portugisiske superstjernen som ser tilbake på tiden på Old Trafford med glede,...

Sonos lanserer betalt radio

Høytalerselskapet Sonos lanserer nye eksklusive radiokanaler i Norge og en egen betalt radiostrømmetjeneste i USA, som trolig...

AC/DC slipper sitt 17. studioalbum POWER UP i dag, fredag 13. november. Dette blir første gang siden 2014 at det legendariske bandet gir ut ny musikk. 

De startet det hele med den første singelen «Shot In The Dark» for noen uker siden. På låten finner du besetningen Angus Young (hovedgitar), Brian Johnson (hovedvokal), Cliff Williams (bassgitar), Phil Rudd (trommer) og Stevie Young (rytmegitar), som igjen fyrer på alle plugger.

Mange trodde at det var over for det legendariske bandet da problemene hopet seg opp for de aldrende rockerne. De senere årene har flere av bandmedlemmene gitt seg. Trommis Phil Rudd ble erstattet i 2014 etter å ha blitt siktet for narkotikaforbrytelser og drapstrusler på New Zealand.

LES: Gode nyheter fra Dave Grohl

Malcolm Young trakk seg tilbake i 2014 på grunn av helseproblemer. Nevøen Stevie Young overtok plassen i bandet under innspillingen av bandets siste album, Rock or Bust, og den påfølgende verdensturneen. Malcolm Young døde i 2017.

I 2016 måtte vokalist Brian Johnson trekke seg fra turnevirksomhet på grunn av problemer med hørselen, og ble midlertidig erstattet av Axl Rose.

Senere samme år takket bassist Cliff Williams for seg på grunn av de mange utskiftingene i bandet.

Men primusmotor og supergitarist Angus Young har nok en gang fått samlet troppene. Nå er både Cliff Williams og ikke minst Brian Johnson tilbake i godt gammelt slag på POWER UP.

Glad i salat? Nå kommer «Veggie de Luca»!

For albumet er bandet gjenforent med produsent Brendan O’Brien, som satt i førersetet på Black Ice fra 2008 og Rock Or Bust fra 2015. Veldig gira for det neste tiåret, har AC/DC valgt ut tolv nye låter til albumet, som stolt holder på bandets signaturlyd og kraftige kjennetegn.

AC/DC er tilbake i 2020. Gjør deg klar for POWER UP nå.

TRACKLIST:

1.     Realize

2.     Rejection

3.     Shot In The Dark

4.     Through The Mists Of Time

5.     Kick You When You’re Down

6.     Witch’s Spell

7.     Demon Fire

8.     Wild Reputation

9.     No Man’s Land

10.  Systems Down

11.  Money Shot

12.  Code Red

- Advertisement -

Siste nytt

AC/DC er tilbake!

AC/DC slipper sitt 17. studioalbum POWER UP i dag, fredag 13. november. Dette blir første gang siden 2014 at det...

Manchester United snakker med Jorge Mendes om Cristiano Ronaldo

Der er ikke bare den portugisiske superstjernen som ser tilbake på tiden på Old Trafford med glede, det gjør også fansen, Ronaldo...

Sonos lanserer betalt radio

Høytalerselskapet Sonos lanserer nye eksklusive radiokanaler i Norge og en egen betalt radiostrømmetjeneste i USA, som trolig også kommer til Norge.

Coca-Cola parkerer juletraileren

«Holidays are coming»-traileren reiser normalt landet rundt i førjulstiden. I år sørger koronapandemien for at den blir stående i garasjen.

Nå kommer «Veggie de Luca»!

Deli de Luca har lansert et rendyrket vegan- og vegetarkonsept. Butikken åpnet i går på Grünerløkka i Oslo. Den...

More Articles Like This