Manchester United manageren høres ut som en norsk landslagssjef

0
1
Erik ten Hag ettertenktsom

Manchester United gikk i går på et nytt tap i Premier League og kommer ikke til å kvalifisere seg til noen europeiske konkurranser.

Etter 0 – 1 tapet mot Arsenal på Old Trafford klarte manager Erik ten Hag å lire av seg en slags optimisme, en melodi vi her hjemme på berget kjenner godt igjen fra alle de årene vi nesten har klart å kvalifisere oss til et internasjonalt mesterskap.

Mye positivt å spore!

Sist gang Norge kom til internasjonalt mesterskap var med Drillo som landslagssjef. Han ledet oss til VM i 1994 og i 1998. I 1994 ble Norge slått ut i gruppespillet mens vi i 1998 kom til åttendedelsfinalen som vi tapte mot Italia.

Ganske utrolig egentlig at Norge ikke er kvalifisert til sommerens EM i Tyskland, vi har tross alt stjerner som Martin Ødegaard, Erling Braut Haaland, Leo Skiri Østigård og Alexander Sørloth pluss flere som leverer på høyt nivå ute i store ligaer.

Les på Sporten: Alexander Sørloth dundrer forbi Jude Bellingham og Robert Lewandowski

Når det er sagt, selv om vi ikke har deltatt i et internasjonalt mesterskap i dette årtusenet har skiftende landslagsssjefer inkludert Ståle Solbakken som nå jobber med å ta oss til VM om to år alltid sett det positive i tapene. – Vi er på vei mot noe bedre.

Erik ten Hag følte seg oppfølget etter gårsdagens tap mot Arsenal! – Vi mangler syv spillere og leverer.

Han peker på lagånden som Manchester United viste i går. – En «hederlig innsats» etter 4 – 0 overkjøringen av Crystal Palace sist helg.

Erik ten Hag valgte også å trekke frem innsatsen fra spillerne sine: «Vi var veldig konkurransedyktige i kampen. Som du ser, selv når vi mangler seks eller syv fra startelleveren, kan vi fortsatt levere på et nivå og gjøre en innsats.»

«Mandag var en veldig dårlig kveld på kontoret, jeg vil si på vegne av alle spillerne at det var dårlig og ikke akseptabelt. Men i dag har vi vist at vi kan gjøre en god innsats når lagånden vår er med.»

I motsetning til Ståle Solbakken, får trolig Erik ten Hag sparken på grunn av manglende kvalifisering til Europa. Manchester United taper milliarder på lavmålet denne ssesongen.

Wayne Rooney forteller til Sky Sports at Erik ten Hag har tapt garderoben: «Når du taper kamper på den måten, vil det stilles store spørsmål. Jeg tror spillerne må gå i seg selv. Når du har en manager som snakker om holdninger og spillere som ikke burde spille for Manchester United, er det en massiv fornærmelse»

Les: Verdens best betalte fotballspillere

tabola

No posts to display