Madcon slipper Drowning!

0
48

Madcon er tilbake, og slipper sin første singel på fire år!

Den internasjonale superstjerneduoen Madcon har kanskje vært stille en stund, men musikken deres forsvant aldri: Selv om det er fire år siden Yosef Wolde-Mariam og Tshawe Baqwa slapp sin siste singel, har de store låtene deres, deriblant «Beggin» og «Don’t Worry (feat. Ray Dalton)» fortsatt blitt streamet mer enn 1 million ganger over hele verden – hver uke. Dette har blant annet italienske Måneskin vært med på å forsterke da de gjorde sin egen cover av «Beggin» vinteren 2021. Låten gikk viralt på TikTok og er nå den mest streamede låten til rockebandet.

De norske hitmakerne besvarer nå bønnene til sin globale fanbase med den nye singelen «Drowning». Dette er bare begynnelsen, og et splitter nytt album er på vei og utgis senere i år! Med «Drowning» bygger Madcon opp forventningene til hva som kommer i 2023: De kombinerer fengende vokaler med en hypermoderne pop-produksjon samtidig som de forteller historier mange av oss kan relatere til.

«Drowning» handler om å bli værende i et forhold som burde vært over for lengst; allikevel er frykten for å bli ensom såpass sterk at man forblir i relasjonen – «Som det bandet i Titanic, som fortsetter å spille musikk mens skipet synker. De håper på at det skal løses av seg selv» sier Madcon.

Nå er både Yosef og Tshawe klare til å børste støvet av hitmaskinen og gi ut ny musikk. De siste tre tiårene har Madcon bygget opp et globalt omdømme med over 600 millioner streams og de viser ingen tegn til å senke farten.

«Drowning» er ute fredag 10.februar.

tabola

No posts to display