Lokker med et absurd beløp

0
1250
Kylian Mbappe

Fristen som Real Madrid gir Kylian Mbappé er 15.januar. – Da avsluttes den årelange overgangssagaen en gang for alle. Selv Real Madrid president Florentino Pérez som har lagt ekstremt med prestisje inn i overgangen var i tvil om de skulle forsøke en siste gang.

Kylian Mbappé har sørget for å stjele overskriftene i sagaen om overgangen til Real Madrid som aldri kom. Mange begynner å bli lei av alt våset og vinglingen, men når du har levert 46 mål for Frankrike, 233 scoringer på 282 kamper i PSG-drakta og fortsetter å score ukentlig, da er du i forhandlingsposisjon. Med kontraktsutøp neste sommer – hvis 25-åringen ikke lar seg kjøpe til å bli på Parc des Princes – spisser det seg nå ytterligere til.

Undersøkelser gjort av Marca blant fans av Real Madrid viser at de heller ønsker seg Erling Braut Haaland enn den franske superstjernen.

Les: Fotballikonet Sergio Ramos skifter beite

Real Madrid sitt siste forsøk er ikke forsiktig! Kylian Mbappé er tilbudt et absurd såkalt sign-on fee.

Kylian Mbappé sin kontrakt med Paris Saint-Germain går ut til sommeren, og den spanske klubben er klar til å betale ekstremt godt for å få det til. Real Madrid slipper å betale noe til Paris Saint-Germain, mend et blir fortsatt svært dyrt!.

Real Madrid tilbyr Mbappé en sign-on bonus på 130 millioner euro – altså bare for å signere kontrakten.

Dette er angivelig ledsaget av en årslønn på i underkant av 300 millioner kroner, så Mbappé går neppe sulten til sengs, uansett hva han velger. Paris Saint-germain har ikke gitt opp. – De har tilbudt 600 millioner kroner i året pluss diverse bonuser.

Ifølge The Athletic har Real Madrid gitt Mbappé et ultimatum, som betyr at han før midten av januar må erklære om han vil til Real Madrid eller ikke.

25 år gamle Mbappé har scoret 233 mål på 282 kamper for PSG siden 2017.

Les på Sporten: Hugo Lloris takker ja til årslønn under det kompis Harry drar inn i uka

Nesten 1,5 milliarder kroner for å ta frem signaturpennen og treffe over den prikkete linjen med sine tolv bokstaver.

ENGELSKE KLUBBER: Skal gi Manchester United et Greenwood-bud Ratcliffe ikke kan takke nei til

Vi har sluttet å gjette på hva Haalands største rival bestemmer seg for, men denne gangen kommer 25-åringen ikke til å kunne melke prosessen langt inn i sommeren.

Juventus, Liverpool, Manchester United og alle klubbene i Saudi-Arabia har også Kylian Mbappe på sine ønskelister.

tabola

No posts to display