Barack Obama deler listen over sine favorittfilmer fra 2023

0
28

Dette er spennende ex President i USA Barack Obama har sett på film og deler med det sine favoritter for året som snart er over. – Han inkluderte en melding som anerkjenner forfatter- og skuespillerstreikene som stoppet Hollywood.

«Tidligere i år gikk forfattere og skuespillere i streik for å gå inn for bedre arbeidsforhold og beskyttelse. Det førte til viktige endringer som vil transformere industrien til det bedre», delte Obama i et innlegg på sosiale medier på X, plattformen tidligere kjent som Twitter.

Les: Fotballikonet Sergio Ramos skifter beite

Obama inkluderte filmer produsert av Higher Ground, produksjonsselskapet grunnlagt av ham og kona Michelle Obama. Den tidligere amerikanske presidenten erkjente at han favoriserte filmer som Rustin, Leave the World Behind og American Symphony.

«Jeg er partisk siden disse filmene ble produsert av Higher Ground, men dette er faktisk tre av de beste filmene jeg så i år,» skrev han.

Obama delte også sine «andre» favorittfilmer for året, som inkluderte Christopher Nolans Oppenheimer og sendte en ekstra hilsen til Cillian Murphy i rollen som J. Robert Oppenheimer.

Den Ben Affleck-regisserte filmen Air, om opprinnelsen til basketballkysten Air Jordan, kom også på listen. A.V. Rockwells A Thousand and One, om en kvinne som kidnapper sønnen sin fra fosterhjemssystemet, var en av Obamas favorittfilmer i året.

Andre filmer som kom inn på Obamas liste inkluderer The Holdovers, Blackberry, American Fiction, Anatomy of a Fall, Monster, Past Lives og Polite Society.

Les på Sporten: Her er Glazer-familens brev til Manchester United-ansatte etter Sir Jim Ratcliffes kjøp

Obama hadde tidligere delt en liste over favorittbøkene sine, som inkluderte Safiya Sinclairs How to Say Babylon, Patricia Evangelistas Some People Need Killing, Paul Hardings This Other Eden og James McBrides The Heaven & Earth Grocery Store.

tabola

No posts to display