Barcelona er tilbake!

0
80
William Saliba og Erling Braut Haaland

Barcelona som i sin tid betalte ekstreme lønninger(Lionel Messi omtrent 900 millioner kroner i året) og spillerkjøp så idiotiske at man måtte sette seg uten å tenke på at det engang må betales skal nå være på rett spor.

Manager Xavi Hernandez ønsket ikke å gjennomføre nødvendige salg denne sommeren og da han satte seg på bakbeina fikk han sparken. – Denne sommeren skal Barcelona selge for 200 millioner euro mer de kjøper for. – Dette for å løfte La Ligas sitt lønnstak neste sesong.

Ekstrem oppussing av Camp Nou med større kapasitet, redusert gjeld og ny gigantisk sponsoravtale har fått Barcelona til å erklære de er tilbake.!

Katalanerne har vært i en økonomisk krise de siste årene, noe som har tvunget dem til å jobbe på et stramt budsjett mens de prøver å holde tritt med rivalene Real Madrid. Dette er bevist av deres oppoverbakke kamp for å sikre seg Athletic Club-vingen Nico Williams, som er tilgjengelig for bare 55 millioner euro.

Snart er de enorme økonomiske problemene som har plaget klubben i flere år historie! Som en kilde nær klubben sa til FootballTransfers: «Barcelona er tilbake!»

Les: Zlatan Ibrahimovic vil signere lagkamerat fra tiden i Manchester United

Barcelona planlegger et svært ambisiøst prosjekt i løpet av de neste tre årene for å tiltrekke seg ledende stjerner som Manchester City stjerne Erling Braut Haaland og Arsenals superback William Saliba til Camp Nou.

Katalanerne har vært i en økonomisk krise de siste årene, noe som har tvunget dem til å jobbe på et stramt budsjett mens de prøver å holde tritt med rivalene Real Madrid. Dette er bevist av deres kamp for å sikre Athletic Club-vingen Nico Williams, som er tilgjengelig for bare €55 millioner for øyeblikket.

En gigantisk draktavtale med Nike vil hjelpe dem tilbake i en finansiell maktposisjon.

Det kommer ikke til å bli så store enringer denne sesongen, selv om klubben nå faktisk drives med overskudd begrenser gjelden mulighetene som er tilgjengelige for sportsdirektør Deco og nyansatt manager Hansi Flick. – Men så snart nye Camp Nou åpner til høsten og nyforhandlene sponsoravtaler begynner å rulle kan de igjen konkurrere med klubber som Real Madrid, Paris Saint-Germain og Manchester City også på økonomi.

President Joan Laporta er sikker katalysatoren for klubbens gjenopplivning vil være en draktavtale med Nike som vil skuffe inn over 150 millioner euro per sesong.

Dette vil gi pengeinnsprøytning for å tiltrekke Haaland og Saliba til klubben.

Barca vil at Haaland skal fylle gapet etter Lionel Messi da han flyttet til PSG sommeren 2021. Nike-pengene øremerkes til å dekke overgangssummen og lønnen hans, og den norske landslagsspilleren har nektet å forplikte sin langsiktige fremtid til City, hvor manager Pep Guardiola har antydet at han kan forlate neste sommer.

Saliba blir i mellomtiden sett på som en langsiktig løsning på Barcelonas defensive problemer. Likevel ser en overgang for franskmannen ut til å være vnskelig gitt Arsenals visjon om 23-åringen som en hjørnestein i fremtiden deres.

Barcelona sikter imidlertid høyt for fremtiden, ikke bare på banen, men også kommersielt, og deres Nike-avtale er bevis på hva smart forretningspraksis kan gjøre.

Les på F7: Burnley lar tidligere Manchester United-stjerne styre skuta etter Kompany

tabola

No posts to display