LEGO presenterer «The Office»

0
142

For bare kr 1459 kan du leve deg inn i «The Office» og gjennom LEGO lage dine egne historier og underholdende og pinlige øyeblikk. – Du har i tillegg til selve kontoret hele 15 minifigurer inkludert Michael Scott, Dwight Schrute og Jim Halpert du kan bruke.

LEGO har akkurat sluppet en trailer du kan se under basert på den amerikanske versjonen av TV showet «The Office» (2005 til 2013). Du har 1164 brikker som du kan benytte for å gjenskape det beryktede papirselskapet Dunder Mifflin.

Settet vil også inneholde tilbehør inspirert av showets største scener, inkludert Jims tekanne, Pams brev og forlovelsesring, Michaels manus, Dwights skjulte våpen, Kevins sølte chili-gryte og en gelatinstiftemaskin.

Les: Errol Musk, den ‘grusomme’ faren som har begått ‘alle forbrytelsene du kan tenke deg’

Sosiale medier tar fullstendig av!

En person skrev: «15 minifigurer? !! Det er flott!»

Noen andre kommenterte: «Dette er det beste Lego-settet! Jeg gleder meg til å kjøpe det!»

En tredje person skrev: «LA OSS ALLE HOLDE OSS ROLIG.»

En annen person skrev: «’Jeg flykter fra mitt ansvar. Og det er en god ting – jeg skal stable LEGO.»

Det er akkurat dette vi skal gjøre når denne pakken kommer i butikkhyllene 1. oktober.

Les: Gareth Bale brukte første touch på ballen for å vise supporterne hva de har i vente

Etter suksessen til LEGO Friends og Seinfeld sett, fortsetter leketøysselskapet å hente inspirasjon fra sin TV-serier i tillegg til store filmer som Harry Potter, Indiana Jones og Star Wars.

Dette Office -settet er imidlertid ideen til superfan og LEGO Ideas-fellesskapsmedlem Jaijai Lewis som første gang lastet opp en modell i 2014 og 2019, ifølge The Hollywood Reporter.

Etter at begge settene mottok 10 000 stemmer for å gå i produksjon, skapte Lewis stykket med LEGO Ideas-designerne.

Han sa: «Samlet sett har jeg jobbet med dette prosjektet i nesten syv år.»

«Jeg brukte bilder bak kulissene, satte opp planer og så showet på nytt som referanser til prosjektene mine. Det var morsomt å gjenskape klassiske øyeblikk fra showet gjennom årene.»

«Selv etter at jeg vant 10 000 stemmer, fortsatte jeg å legge til nye funksjoner for å forbedre modellen. En av mine største endringer har vært å skalere det ned for å gjøre settet mindre og samtidig beholde så mange karakterer.»

«Jeg er veldig takknemlig for fansen som kom for å promotere og stemme på mine siste prosjekter, det betyr virkelig mye for meg.»

tabola

No posts to display