Klubbdirektør: Barcelona-spillet skal gjennom drastiske endringer

0
165
Xavis avgang har satt i gang hektisk aktivitet på markedet. (foto: Barcelona, x)

Barcelona måtte nøye seg med 3-3 mot nedrykkskandidat Granada på søndag, i en kamp der La Liga-giganten viste en skummelt svak evne til å forsvare seg. Senere på kvelden var det ikke poengtap på hjemmebane mot ligaens nest dårligste klubb som skapte temperatur hos Barca-supporterne, men et intervju med sportsdirektør Deco som ble sluppet.

Er det noe du ikke kritiserer, så er det Barca-fotball. La Liga-giganten har sitt spill, det er treneren og spillernes oppgave å tilpasse seg denne stilen og perfeksjonere utførelsen. Sportsdirektør Deco ønsker å arkivere Barca-fotballen som utdatert.

LES: Guardiola må ta sin del av skylden for at Kalvin Phillips så til de grader underleverte i City-drakta

-Den nye retningen er viktig, og presidenten er enig med meg i dette. En kraftig endring er nødvendig. Det er en metode som er uttømt,» begynner Deco til portugisiske Nascer do Sol.

-Vi må finne noen (en trener) som vil bryte med fortiden en gang for alle og bevege seg mot et nytt paradigme, fortsetter Deco.

Oj.

Det skapte skikkelig leven blant Barcelona-supporterne da spanske Sport formidlet intervjuet med Deco.

Deco har i etterkant uttalt til Catalunya Radio at han ble misforstått og mener modellen og paradigmeskiftet var referert til den økonomiske krisen. Barcelona-supporterne er ikke overbevist, da intervjuet ble gjennomført på Decos morsmål.

SPORTEN: Med Ørjan Nyland tilbake har det endelig snudd for Sevilla!

Xavi trekker seg, klubben mister fart i La Liga og Barcelona tvinges til å selge noen av sine største profilen. Da kommer uttalelser som dette fra mannen som skal redde Barcelona som svært uheldig. Om Deco har rett, det er et annet spørsmål.

tabola

No posts to display