lørdag, februar 26, 2022

Kan de bli venner igjen?

Må lese

Slik kommer du i gang med sports betting

Sports betting har blitt mer og mer populært de siste par årene, så hvis du er blant...

USAs kvinnelandslag får likelønn og etterbetalt millioner

USAs kvinnelandslag i fotball har inngått forlik med det amerikanske fotballforbund på 24 millioner dollar og et...

Lyse kjøper Ice

Det er i dag inngått en avtale hvor Lyse kjøper Ice Group Scandinavia Holdings for 5,5 milliarder...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Denne sommeren har vi fått filmnyheter vi ikke har vært vant til her på berget tidligere. Plutselig leser vi at den ene storfilmen etter den andre ikke kommer på Kino i Oslo på grunn av pengekrangel.

Akkurat nå er det den norske delen av UIP som Oslo Kino krangler med og som førte til at den siste filmen til Megan Fox, Teenage Mutant Ninja Turtles ikke ble vist på kino i Oslo. Til tross for dette ble filmen vinner denne helgen med innspilte 160 millioner kroner, på andreplass finner vi Guardians of the Galaxy med 77 millioner.

Nå forteller programdirektør Christin Berg i Oslo Kino at nå som sommeren er over skal de sette seg ved forhanlingsbordet igjen.

Konflikten med den norske avdelingen av United International Pictures (UIP) har vart siden mai i år, og forhandlingene har vært i gang helt siden nyttår.

– Vi er i dialog med UIP. Jeg håper på en snarlig løsning. Og det er ingenting i veien for at vi kan sette opp UIPs filmer i etterkant. Vi viste Captain America og Tingeling fra Disney lenge utover denne sommeren.

På følgende spørsmål fra Kinomagasinet: ”Føler du at det hjelper å ikke sette opp UIP-filmene som forhandlingsstrategi? En av deres kinosjefer, Clas Lucky Eriksen i Halden, sa rett ut at det å ikke vise f.eks siste Transformers, var et pressmiddel overfor UIP.”

Svarte Christin Berg: ”Det er ikke et pressmiddel. Denne uttalelsen du henviser til kom dessverre litt feil ut. Vi viser ikke UIP-filmene fordi vi ikke er enige om betingelsene.”

Men de andre kinoene utenfor Oslo som dere eier, Norsk Kino, de har jo film- leieavtaler via Film & Kino. Hvorfor drar dere disse inn i konflikten?

Vi opptrer som én bedrift siden fusjonen i mars, så da er det naturlig å tenke helhetlig i denne sammenhengen.

 

En ting jeg ofte tenker når jeg ser slike filmer er at hvis jeg hadde vært skuespiller og endelig fikk en rolle i en storfilm, og så ble det Rafael eller en annen kar i full kropsdrakt. Under ser du en traile.

- Advertisement -

Siste nytt

Slik kommer du i gang med sports betting

Sports betting har blitt mer og mer populært de siste par årene, så hvis du er blant...

USAs kvinnelandslag får likelønn og etterbetalt millioner

USAs kvinnelandslag i fotball har inngått forlik med det amerikanske fotballforbund på 24 millioner dollar og et løfte om lik lønn som...

Lyse kjøper Ice

Det er i dag inngått en avtale hvor Lyse kjøper Ice Group Scandinavia Holdings for 5,5 milliarder kroner. "Oppkjøpet...

Les dette før du begynner med sports betting

Det å ha forskjellige hobbyer og aktiviteter er noe som gjør hverdagen litt bedre, og avhengig av hva interessene våre er, er...

Sting selger musikken sin

Nå kan trolig Sting alene redde hele regnskogen for selv om ikke beløp er offentliggjort sitter han trolig igjen med vanvittig mye...

More Articles Like This