lørdag, april 3, 2021

Har nå som Prosinecki, Woodgate og Kaka fullt medlemskap i Real Madrids klubb for fordømte spillere

Må lese

Åpner opp lommeboka i gigantisk kulturpakke

Det er ikke småpenger den britiske regjeringen nå gir til en skadeskutt kultursektor. En hjelpepakke 4,7 milliarder...

Mats Zuccarello kunne juble igjen etter to strake NHL-tap

Påskeuka startet ikke godt for Wild med to smeller på rappen mot San Jose Sharks, men i...

Nordmenn spiser dobbelt så mange egg i påsken som ellers i året

Tenkt hvis alle de eggene vi spiser i løpet av Påsken, - 26 millioner av den isteden...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det pågår akkurat nå en debatt blant forståsegpåere om det lureste nå er å selge Eden Hazard så fort som mulig, slik at han kan slippe unna det skademarerittet han har opplevd etter overgangen fra Chelsea.

Som Chelsea spiller, var den belgiske superstjernen sensasjonell, det var ingen som stilte spørsmål om hvorfor Real Madrid betalte Chelsea 115 millioner euro for venstrevingen. (kan spille i flere posisjoner) faktisk var det mange som mente prisen var alt for lav.

Les på Sporten: Ny nitrist melding fra Real Madrid

Mange mener det hviler en forbannelse over Santiago Bernabéu og at Eden Hazard etter sin siste skade som holder han ute i seks uker er med i en ikke så eksklusiv liste over fordømte spillere sammen med spillere som Jonathan Woodgate , Kaka og Robert Prosinecki.

Les: Gi alle i Oslo-området vaksine og vent med resten av landet til etter påske

Alle spillerne i den forbannede klubben kom til den spanske hovedstaden som superstjerner med en «track record» som var meget god, men i det øyeblikket de landet på spansk jord gikk alt galt.

Robert Prosinečki – Tanninfeksjon

Han var Europas juvel tilbake i 1991, og Real Madrid tok avgjørelsen om å signere spilleren som var som var sentral i Red Star Beograds europacup triumf.
Det viste seg å være en katastrofe, fem skader på ni måneder, alle var muskulære problemer. Ganske merkelig var Prosineckis muskulære problemer knyttet til infeksjoner, som det viste seg at kroaten allerede hadde ankommet Madrid. Han hadde pyorrhoea som ble løst med en tur til tannlegen. – Det som fulgte med antall skader var et psykologisk tap av tillit for Prosinecki.

Les på Helsesjefen: Vi er blitt mer redde for helsa

Jonathan Woodgate – Ute med skade i 11 år

Woodgate ankom fra Newcastle United i 2004 og var allerede skadet. Etter å ha signert sommeren 2004, debuterte han ikke i Real Madrid før 22. september 2005, med en fibrillær tåre i venstre lår som hadde holdt ham på sidelinjen i over 11 måneder. Woodgate spilte bare 66 minutter i en katastrofal debut mot Athletic Club, og han plukket også opp en muskelskade i denne kampen. På to sesonger med Los Blancos spilte han bare 14 kamper.

Arjen Robben – Småskader

Arjen Robben ankom Estadio Santiago Bernabeu fra Chelsea, etter å ha spilt for Jose Mourinhos lag. Du kan trekke sammenligninger mellom Robben og Hazard, selv om nederlenderen hadde slitt med skader lenge før han ankom til Spania. Ting ble bare verre i Madrid, selv om han ikke gikk glipp av lange perioder, savnet han bare jevne kamper og kunne ikke bygge en rytme før han ble sendt til Bayern München, hvor han som kjent ble en av den bayerske klubbens aller største.

Kaka – Mr verdensmesterskap

Etter mange år med hovedrollen i Milano og gjentatte ganger en Ballon d’Or-kandidat, fikk Kaka endelig sin store overgang da han signerte for Real Madrid den minneverdige sommeren 2009.

Det gikk imidlertid dårlig i Spania for ham, spanske media ga han til og med kallenavnet ‘verdensmesterskap’ fordi han satset alt på at han var i form til verdensmesterskapet i Sør-Afrika i 2010. Han fikk aldri kontinuitet i Madrid, og det var i stor grad på grunn av skader. Etter det klarte Kaka imidlertid ikke å overbevise Jose Mourinho om at han skulle spille regelmessig, noe som mange angripende spillere også har slitt med.

Gareth Bale – Golf, skader og manglende spanskkunnskaper

Gareth Bales Real Madrid-karriere kan deles i to, hvor den første var delen inneholdt noen meget imponerende prestasjoner i viktige kamper, rett og slett magiske øyeblikk. Den andre holdt skader ham på sidelinjen i lange perioder, til stor bekymring for Real Madrid-supporterne. I syv sesonger med Los Blancos var Bale ute i 532 dager skader. Summerer vi opp blir det åtte alvorlige slagskader, 21 muskelskader og en influensadiagnose.

Juan Lozano – Skader og party

Dette er en fjernere historie som går tilbake til begynnelsen av 1980-tallet, da Juan Lozano ankom Real Madrid fra Anderlecht. Han var klubben ‘ s storsignering på det tidspunktet, med en overgang på nær 200 millioner pesetas. Han var en fin midtbanespiller med en ganske utmerket teknikk, men han spilte bare 24 kamper for Los Merengues. Lozano savnet 15 kamper på grunn av en fibula fraktur i 1984, så fikk han nøyaktig samme skade ved retur, og avsluttet sesongen sin for tidlig. Mellom skader og nattelivet i Madrid klarte Lozano aldri å sette sitt preg på klubben ordentlig. Han reiste tilbake til Anderlecht etter bare 22 kamper

- Advertisement -

Siste nytt

Åpner opp lommeboka i gigantisk kulturpakke

Det er ikke småpenger den britiske regjeringen nå gir til en skadeskutt kultursektor. En hjelpepakke 4,7 milliarder...

Mats Zuccarello kunne juble igjen etter to strake NHL-tap

Påskeuka startet ikke godt for Wild med to smeller på rappen mot San Jose Sharks, men i den tredje bortekampen kom vendepunktet.

Nordmenn spiser dobbelt så mange egg i påsken som ellers i året

Tenkt hvis alle de eggene vi spiser i løpet av Påsken, - 26 millioner av den isteden ble klekket ut og plassert...

Kan kasinospill bidra til å gjøre vampyrer «kult» igjen?

Vampyrer vet alle hva er, enten det er som blodsugere i Bram Stokers Dracula, eller sexy, romantiske vesener fra Twilight. Det kanskje...

Har realisert drømmen om å kjøre Donald Duck bilen

Det er få land i verden som leser så mye Donald Duck som i Norge, jeg mener å huske at Egmont som...

More Articles Like This