Jose Mourinho er tilbake – men ikke akkurat der han forventet

0
1
Jose Mourinho.

Jose Mourinho har vært en viktig del av internasjonal fotball i lang tid. Viktig i form av en imponerende evne til avgjøre store kamper, viktig som en frittalende trener som vet å underholde på pressekonferansene. Nå er det igjen klart for Mourinho-show, men ikke helt det han så for seg da han fikk sparken hos Roma tidligere i år.

Benfica, Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United, Tottenham, Roma. Titler i fleng. Dette er Mourinhos imponerende CV, men de siste sesongene har karrieren fått en kraftig dupp. Før kommende sesong står en rekke trenerjobber ledige i storklubber, men Mourinho er ikke aktuell for noen av dem. Nå skal portugiseren være enig med neste klubb, en signering som bekrefter at Mourinho må ta til takke med de mindre prestisjefylte jobbene.

LES: Manchester United-ledelsen sikre de signerer en av Premier Leagues mest lovende høyrevinger

De siste ukene har Mourinho vært linket til jobben hos Fenerbahce og Besiktas i tyrkisk fotball, ifølge overgangsjournalist Gianluca Di Marzio er det nå enighet om kontrakt.

Valget til Mourinho faller på Fenerbahce, der signaturpennen ligger klar ved en toårskontrakt. Siden 2004 har det dreid seg om Premier League, Serie A, og La Liga, nå er det altså tid for jobb utenfor de fem største ligaene i Süper Lig.

SPORTEN: Chelsea-ledelsen lukker øynene og godtar prisen

Neste oppgave blir å vippe Galatasaray ned fra tronen i den tyrkiske ligaen, for Fenerbahce-ledelsen og supporterne som knapt kan skjønne at The Special One har valgt nettopp dem.

tabola

No posts to display