Manchester United-ledelsen sikre de signerer en av Premier Leagues mest lovende høyrevinger

0
5
Michael Olise til høyre har det gøy på jobb i England. (foto: Crystal Palace)

Erik ten Hag har forsvart sin nøkkelsignering Antony gjennom hele sesongen. Om nederlenderen fortsetter som Manchester United-trener eller ikke, brasilianeren har med sitt bidrag på 3 scoringer og 2 assists gjennom spilletid i 38 kamper, takket for seg. Nå er løpet lagt for signering av 22-åringen som har vist han digger og behersker tempoet og intensiteten i engelsk fotball – og ikke minst: Scorer!

Det skjer store endringer hos Manchester Untied denne sommeren. Uavhengig av hvem som starter sesongen som Man United-trener, det er klare retningslinjer om at forsterkninger skal være under 25 år, der det styres unna de største og overprisede, etablerte stjernene. Neste store høyreving på Old Trafford oppfyller første krav, også det andre, men billig blir det ikke.

LES: Qatar Airways kåret til verdens beste flyselskap

Det er ikke noe nytt at 22-åringen Michael Olise er linket til Manchester United, men forrige måned meldte Footballtransfers kilder at United har posisjonert seg i pole position for signering av høyrevingen i sommer foran flere Premier League-klubber.

Olise dro til med 7 mål på de siste 6 kampene (to mot Manchester United!). Den franske spilleren var ute med skade tidligere i sesongen, men har likevel notert seg for 10 Premier League-scoringer på 19 kamper. Footballtransfers kilder melder Man United skal gjøre endringer på høyreflanken etter Antonys manglende produksjon, Olise passer perfekt inn i profilen på Old Trafford, der Ratcliffe og gjengen skal ha inn unge spiller med et stort potensiale, som også kan gjøre en forskjell i Uniteds angrepsspill allerede fra første sesong.

Olise skal ha vært stor fan av Manchester United som barn. Når sannsynligheten er stor for at 22-åringen forlater Crystal Palace i sommer, er det få som blir overasket hvis neste destinasjon blir Old Trafford.

SPORTEN: Barcelona har linet opp Premier League-spiller som potensiell erstatter

Nå melder talkSport er Man United-ledelsen er «selvsikre» på at Olise starter sesongen i den røde United-drakta i det som ser ut til å bli en overgang på 60 millioner pund.

tabola

No posts to display